0 Shares 594 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages amplia les mesures fiscals per tal d’ajudar davant la crisi econòmica produïda pel Coronavirus

16 d'abril de 2020
594 Views

Les noves mesures adoptades apliquen bonificacions en les taxes de gestió de residus comercials i de guals ubicats en els polígons industrials.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages amplia les mesures fiscals pel comerç i les empreses del municipi per tal d’ajudar a fer front a l’actual situació econòmica.

La primera de les noves mesures és una bonificació del 25% en la tarifa de la taxa de gestió de residus comercials per l’any 2021. Aquesta bonificació s’aplicarà a tots els establiments del municipi excepte aquells que la seva activitat comercial sigui d’alimentació o de productes farmacèutics. Recordem que l’Ajuntament ja va anunciar que, pel que fa a aquesta taxa per l’exercici 2020, els comerços amb cobrament domiciliat se’ls cobrarà el segon pagament l’1 de desembre de 2020 i els qui no tinguin domiciliat el pagament, el podran realitzar entre l’1 de juliol i l’1 d’octubre.

Pel que fa a la taxa de guals industrials, s’ha acordat que les empreses situades als polígons industrials del municipi gaudiran de l’exempció de pagar aquesta taxa durant l’exercici 2021.

Amb aquestes mesures, i les ja anunciades anteriorment, el consistori vol ajudar a veïns, famílies, comerços i empreses del municipi a fer front a la difícil situació econòmica generada per la Covid-19.

Paral·lelament s’està ultimant la proposta global de mesures que contindrà el Pla de Reactivació Econòmica de Sant Fruitós de Bages, i que tindrà com a objectiu ajudar a les persones i al teixit comercial i empresarial de forma important.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
38 views
38 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
32 views
32 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
32 views
32 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com