0 Shares 423 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages activa un mecanisme de seguiment telefònic de totes les persones a partir de 65 anys del municipi que viuen soles

31 de març de 2020
423 Views

L’Ajuntament ha iniciat aquest dilluns un protocol de seguiment via telefònica de totes aquelles persones del municipi que tenen 65 anys o més, i que viuen soles, per tal de facilitar-los totes les eines possibles per no haver de sortir del seu domicili en cas que no sigui imprescindible.

Des del consistori es realitzaran aquestes trucades diàriament per saber com es troben, si disposen de mascaretes, si necessiten ajuda per a realitzar la compra d’aliments i en cas que es consideri necessari se’ls ofereix el servei de teleassistència.

En aquest sentit si es detecta que alguna persona gran té alguna dificultat afegida es deriva el cas a serveis socials de l’ajuntament per tal de poder fer-ne un seguiment més exhaustiu.

A Sant Fruitós de Bages hi ha un total de 278 persones empadronades majors de 65 anys i que viuen soles, 56 d’aquestes ja se’ls fa seguiment de forma habitual a través del sistema de teleassistència.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com