0 Shares 203 Views

L’Ajuntament crearà un carril bici que unirà el nucli amb Torroella de Baix

13 d'octubre de 2020
203 Views

Per: Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages crearà un nou carril per a bicicletes per tal d’unir el nucli del municipi amb Torroella de Baix. Aquesta nova via per a ciclistes transcorrerà, majoritàriament, de forma paral·lela a la carretera N-141c.

El consistori ha contractat la redacció del Projecte d’Actuació Específica (PAE) que determinarà el traçat exacte d’aquest nou vial, tenint en compte l’orografia del terreny que uneix el nucli amb el barri de Torroella de Baix.

La primera pedra d’aquest nou model estratègic de mobilitat que es vol impulsar al municipi, s’inicia a Torroella de Baix, ja que és un barri proper al nucli on els residents han de desplaçar-se per fer ús dels serveis (alimentació, sanitat, escola…) i per ser una zona d’enllaç als camins del Llobregat i al pla de vies blaves impulsat per la Generalitat.

Aquesta actuació s’engloba en un marc més ampli de comunicació de vies ciclistes amb la voluntat de crear una xarxa intermunicipal entre Sant Fruitós de Bages i els municipis veïns, com per exemple, unint aquest vial amb el pont d’entrada al municipi de Navarcles.

A banda, en el marc d’aquest projecte ja s’ha començat a treballar també de forma coordinada amb els municipis de Manresa i Santpedor per definir diferents traçats de carrils  intermunicipals, en concret pels traçat, Sant Fruitós de Bages-Manresa i la via Manresa-Pineda de Bages-Santpedor.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Copa Bages
29 views
29 views

Copa Bages

Redacció - 24 de setembre de 2021
Horaris ASFE SFB
740 views
740 views

Horaris ASFE SFB

Redacció - 24 de setembre de 2021
Editorial 1563.
82 views
82 views

Editorial 1563.

Redacció - 24 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com