0 Shares 1245 Views

L’Ajuntament continua els treballs d’il·luminació dels punts foscos al municipi

17 de desembre de 2019
1245 Views

El consistori executarà properament la segona fase dels treballs en base als estudis tècnics realitzats i les aportacions realitzades pels veïns.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages eliminarà 5 nous punts foscos de llum de les urbanitzacions de Pineda de Bages i de Les Brucardes. Aquests treballs, consisteixen en la segona fase dels treballs, que es van iniciar el passat mes de maig, on ja es va il·luminar 5 punts de Pineda de Bages.

Concretament en aquesta nova acció s’il·luminara el carrer Sabina Brucart de Les Brucardes amb la instal·lació de dos nous punts d’enllumenat. Pel què fa a Pineda de Bages es realitzaran accions als carrers Bruc, Segadors i Castellnou de Bages.

Aquestes zones que s’il·luminaran s’han determinat tenint en compte la normativa específica en aquest sentit i els suggeriments realitzats pels veïns de la zona.

Recordem que en la primera fase dels treballs es van il·luminar els carrers Poal, de Dalt, Revolt, Sant Iscle i el passeig del Migdia de Pineda de Bages.

En aquest mateix sentit cal destacar que en els darrers tres anys s’han realitzat, a banda de les ja esmentades a Pineda de Bages, 6 actuacions a Les Brucardes, 1 a La Rosaleda, 2 a Torroella de Baix, i una 20ena al nucli i als polígons del municipi.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Agredolç homenatge
189 views
189 views

Agredolç homenatge

Rosa Carrera March - 22 d'abril de 2024
La descoberta de l’art a educació infantil
60 views
60 views

La descoberta de l’art a educació infantil

Escola Monsenyor Gibert - 22 d'abril de 2024
La Biblioteca us recomana:
47 views
47 views

La Biblioteca us recomana:

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 22 d'abril de 2024
Editorial 1685
1080 views
1080 views

Editorial 1685

Redacció - 22 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com