0 Shares 193 Views

L’Ajuntament cedeix estufes als establiments de restauració amb terrassa del municipi

8 d'octubre de 2021
193 Views
Per: AjSFB

En l’anterior edició, onze establiments van sol·licitar aquests aparells.
Per segon any consecutiu, l’Ajuntament posa a disposició dels establiments de restauració del municipi, que disposen de terrassa, la cessió d’una estufa per tal de fer més confortable l’estada als seus clients.
Aquesta iniciativa va néixer l’hivern passat per tal d’ajudar a aquest sector a pal•liar les conseqüències derivades de les limitacions d’aforament en els espais interiors. En l’anterior edició van ser onze els establiments que es van acollir a aquest ajut.
Per tal de sol•licitar aquesta cessió simplement cal disposar d’una terrassa amb llicència i que reuneixi les condicions necessàries per poder-hi ubicar l’aparell. Els beneficiaris disposaran de l’estufa fins a l’1 de maig del 2022. En total es cediran onze estufes que s’atorgaran per ordre de sol”licitud.
Les persones interessades poden consultar les bases i tramitar la sol·licitud a través del següent enllaç: https://www.santfruitos.cat/seu-electronica/pla-de-recuperacio-economica/cessio-estufes-establiments-de-restauracio-2021-2022/folder_contents
En cas de dubtes es pot contactar amb l’Oficina de Recuperació Econòmica al 93 878 97 02 o per coreu electrònic a sfb.reconomica@santfruitos.cat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com