0 Shares 83 Views

L’Ajuntament aposta per la salut íntima de les treballadores instal·lant dispensadors de tampons i compreses saludables i sostenibles

83 Views

El consistori fa un pas endavant cap a la igualtat convertint-se en una institució menstrualment responsable.

L’Ajuntament ha instal·lat en els principals equipaments municipals, dispensadors de compreses i tampons, de cotó i ecològics, per tal que les dones puguin fer-ne ús sempre que ho necessitin.

De forma habitual les institucions i empreses disposen en els lavabos públics dels productes bàsics d’higiene com són el paper i el sabó, de forma gratuïta, però no s’acostuma a tenir en compte que hi ha altres productes bàsics, i de primera necessitat per a les dones, com són les compreses i els tampons.

Amb la instal·lació d’aquests dispensadors les treballadores municipals podran tenir al seu abast aquests productes i amb un plus afegit: es tracta de tampons i compreses de qualitat, fabricats amb cotó ecològic i, per tant, molt més saludables en el contacte amb la pell i també més sostenibles. Paral·lelament a la instal·lació d’aquests dispensadors s’ha fet una xerrada informativa sobre la salut menstrual de les dones, adreçada a totes les treballadores del consistori.

Amb aquesta acció l’Ajuntament es converteix en una institució menstrualment responsable, el que suposa que s’aposta per la cura de la salut de les treballadores, es contribueix a millorar el rendiment i a reduir les baixes menstruals i alhora fa una aposta clara cap a la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

25 anys fent marxes
38 views
38 views

25 anys fent marxes

Joan Pusó - 5 de febrer de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A
41 views
41 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 4 de febrer de 2023
Presentació dels 7 fruitons
50 views
50 views

Presentació dels 7 fruitons

Redacció - 4 de febrer de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com