0 Shares 684 Views

L’Ajuntament aplica un nou paquet de mesures fiscals per ajudar a veïns, comerços i empreses davant la situació econòmica actual

6 d'abril de 2020
684 Views

El Govern de Sant Fruitós de Bages ha aprovat noves mesures fiscals i tributaries per tal d’ajudar als santfruitosencs i santfruitosenques i els treballadors del municipi davant la situació econòmica provocada per la Covid-19.

Una de les noves mesures adoptades és l’ampliació del termini de l’obligatorietat de neteja de parcel·les fins al dilluns 1 de juny. Aquesta ordenança municipal per a la prevenció dels incendis forestals amplia el seu termini quinze dies més del que és habitual.

Amb relació a la renovació de la taxa a liquidar per a la llicència de servei de taxi, enguany no es liquidarà l’import corresponent a la quota anual.

La resta de noves mesures que s’aplicaran són ampliacions de mesures ja anunciades anteriorment.

Pel que fa a la taxa dels paradistes del mercat municipal, s’havia acordat que aquests estiguessin exempts de la taxa durant el segon trimestre de 2020 i la nova mesura amplia també la gratuïtat de la taxa durant el tercer trimestre.

Pel que fa a l’ordenança municipal que regula les terrasses dels bars i restaurants del municipi s’ha decidit que tots els establiments que en disposen estaran exempts de pagar la quota fins a l’abril del 2021. D’aquesta manera no se’ls girarà la quota de la temporada alta del 2020 ni la de la temporada baixa del 2021.

A aquestes noves mesures fiscals cal afegir-hi les ja anunciades anteriorment que es poden consultar a la web municipal:

https://www.santfruitos.cat

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
59 views
59 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
75 views
75 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com