0 Shares 40 Views

L’aeròdrom de Sant Fruitós de Bages programa un nou cicle de música amb cinc concerts aquest agost.

31 juliol, 2020
40 Views

La Catalunya Central estrena un nou festival de música aquest estiu. L’aeròdrom de Sant Fruitós de Bages programa aquest agost el cicle Sunset Music Sessions amb música en directe tots els dissabtes d’agost. La proposta portarà al centre de paracaigudisme de Barcelona noves formacions emergents que interpretaran peces de rock and roll, indie i pop acústic, entre d’altres registres. Participaran al cicle els grups Alison Darwin, Neon Leon, Adeline, Solpops, i Tupé Band.

Horaris
Els concerts seran els dissabtes 1, 8, 15, 22 i 29 d’agost a les 21.30 amb entrada lliure. A conseqüència de la situació actual, caldrà portar la mascareta i respectar la distància de seguretat. Els concerts es programaran a la zona del bar, que esdevé un espai lúdic amb terrassa i una piscina amb vistes a la muntanya de Montserrat

El perfil dels grups

Alison Darwin (1 d’agost)
Trio barceloní de música indie rock i post grunge. Combinen una poderosa veu femenina amb el baix, guitarra i bateria. Les lletres se centren en la crítica social i els dilemes existencials.
Neon Leon (8 d’agost)
El projecte de Jesús Calleja i Guille Garcia amb més vocació internacional que mai, té el repte de convertir-se en un dels grups més destacats del pop nacional.

Adeline (15 d’agost)
Cantautora francesa amb ànima britànica que proposa un repertori actual amb cançons de rock i pop.
• Solpops Versions (22 d’agost)
Grup de versions dels temes més actuals amb un aire enèrgic i fresc.
• Tupé Band (29 d’agost)
Grup de rock and roll de Cerdanyola del Vallès nascut l’any passat. Ofereixen un repertori en què el rock and roll és 100% protagonista.

Temporada d’estiu
Saltamos Village continua la temporada d’estiu de paracaigudisme en què s’apliquen les mesures de seguretat i prevenció, que consisteixen bàsicament en l’ús de mascareta i equips de protecció individual per als salts tàndem. També s’ha reforçat la neteja de les instal·lacions i la col·locació de cartells informatius i materials de protecció.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Bon estiu i bones vacances.
16 views
16 views

Bon estiu i bones vacances.

Redacció - 6 agost, 2020
Himne a la nit.
17 views
17 views

Himne a la nit.

Redacció - 6 agost, 2020
Optar per la vida.
34 views
34 views

Optar per la vida.

Redacció - 6 agost, 2020