0 Shares 519 Views

L’acte central de l’Any Espinal es posposa

2 d'abril de 2020
519 Views

L’acte havia de tenir lloc el proper 23 de maig i queda pendent de nova data a l’espera de l’evolució de la situació d’emergència sanitària.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, degut a la situació d’emergència sanitària actual, ha decidit posposar l’acte central de l’any Lluís Espinal 2020 que s’havia de celebrar a Sant Benet de Bages el proper dissabte 23 de maig. Les dificultats en la preparació i la incertesa en la confirmació de l’assistència de professionals tant del sector periodístic com de convidats procedents de Bolívia han fet inviable el treball adequat per a preparar un esdeveniment d’aquesta importància.

En aquest sentit, es treballarà en la possibilitat que la Comissió organitzadora, que prepara els actes de tot l’any, decideixi si l’acte central es pot dur a terme a finals d’any o si fos necessari posposar-lo a l’any vinent.

L’acte central de l’Any Lluís Espinal es planteja com una jornada d’activitats lúdiques, familiars, divulgatives, gastronòmiques i de caire professional combinant elements de la cultura catalana i la boliviana.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
76 views
76 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
143 views
143 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Menuts de bestiar
33 views
33 views

Menuts de bestiar

Miquel Puig Soler - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com