0 Shares 116 Views

La Volta del centenari esprinta a Sant Fruitós

28 de març de 2021
116 Views
Text i foto: Jaume Grandia

 

La Volta Ciclista a Catalunya,  que enguany celebra la seva edició n. 100, i que l’any passat no es va poder disputar, va passar el passat dimecres 24 de març, per Sant Fruitós de Bages, durant el transcurs de la tercera etapa, que anava des del Canal Olímpic de Castelldefels fins a l’estació d’esquí de Vallter 2000, amb recorregut de 203,5 Km.

L’etapa fou molt disputada, aviat un grup de 9 corredors es va escapar arribant a tenir un avantatge de 12 minuts. El grup estava format per:  Francisco Galván, Alexander Kamp, Sean Bennett, Clement Venturini, Thomas Champion, Reinardt Janse Van Rensburg, Colin Joyce, Thymen Arensman, Alexander Evans.

A l’esprint a Sant Fruitós, a la carretera de Vic, davant la plaça de l’11 de setembre, el primer fou el ciclista català Fc. Galván, 2on Kamp i 3er. Ewans.

Els escapats foren caçats després de Setcases i finalment a Vallter 2000 va arribar destacat Adam Yates (Ineos) sent el vencedor de la tercera, i nou líder de la classificació general. Yates, el millor jove del Tour el 2016 i guanyador d’una etapa a la Volta fa dos anys, ha entrat amb 13 segons respecte J.E.Chaves,  mentre Valverde era tercer a 19 i Geraint Thomas quart a 31.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com