0 Shares 850 Views

La VII edició del Mia Victori Awards consoliden uns premis que reconeixen l’aprenentatge de l’anglès

17 de maig de 2018
850 Views

L’alumna de 4t d’ESO de l’Escola Paidos, Sara Dorado, obté una beca de la Fundación Amancio Ortega per estudiar en un High School d’Estats Units

El dijous 3 de maig de 2018, es va celebrar l’entrega dels VII Mia Victori Award a l’Escola Paidos, amb una participació de 544 alumnes.
Aquests premis, que premien l’excel·lència dels alumnes en la riquesa del llenguatge en anglès, es divideixen en cinc categories des de 1r de primària fins a 4t d’ESO. Els premiats d’aquesta edició dels Mia Victori Award van ser:
• Guanyador del Mia Victori Award 2018 categoria ”A” lectura en veu alta, 1r i 2n de Primària: Carles Capsada Prat.
• Guanyador del Mia Victori Award 2018 categoria ”B” lectura en veu alta, 3r i 4t de Primària: Albert Callum Gilliland Blanco.
• Guanyador del Mia Victori Award 2018 categoria ”C”, 5è i 6è de Primària: Marc Vilà Planas amb el treball “The football star”.
• Guanyador del Mia Victori Award 2018 categoria “D” de 1r i 2n ESO: Xènia Mata Fernández amb el treball “The path to his dreams”.
• Guanyador del Mia Victori Award 2018 categoria “E”, 3r i 4t ESO: Pol Adot amb el treball “Not our war”.

Al llarg d’aquesta entrega de premis es va presentar el projecte PenPals, que l’Escola Paidos està desenvolupant conjuntament amb les escoles The Fessenden school de Boston i Alster Gymnasium de Henstedt-ulzburg (Alemanya). Els alumnes de 4t d’ESO van explicar la seva experiència de l’estada a Alemanya que han fet recentment i també es va projectar un audiovisual resum de l’English Day celebrat el 19 d’abril, una jornada plena d’activitats en que la llengua vehicular que s’utilitza és l’anglès.

L’acte de lliurament dels premis, va ser conduït per l’antic alumne Josep Vives i va comptar amb la participació de Josep Maria Martí i Rigau, periodista i llicenciat en dret que ha treballat en diferents mitjans d’informació com ara Mundo Deportivo, El Correo Catalan, RAC 1 o TV3 i durant 14 anys ha estat el director del programa “Parlament”.
Carme Planas, Directora de l’escola, va felicitar a l’alumna de 4t d’ESO Sara Dorado, que ha estudiat únicament anglès a l’Escola Paidos i, enguany, ha aconseguit una de les exclusives beques que atorga la Fundació Amancio Ortega per cursar l’equivalent al 1r de batxillerat als EEUU o al Canadà.

Aquests premis valoren la originalitat de la història narrada i la capacitat per desenvolupar-la en anglès i es celebren en homenantge a la Mia Victori en reconeixement al seu impuls i mestratge en la implantació del Projecte Plurilingüe de l’Escola.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
30 views
30 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com