0 Shares 587 Views

La Vall d’Hebron fa una crida per recaptar fons per investigar la Covid-19

29 d'abril de 2020
587 Views

Per: Redacció AMIC

– La Vall d’Hebron fa una crida per recaptar fons per investigar la Covid-19.

L’ Hospital Vall d’Hebron ha iniciat una campanya per recollir fons que permetin investigar el SARS-CoV-2. L’hospital barceloní, un dels referents mundials en investigació, ha destinat més de 100 investigadors perquè desenvolupin estudis sobre el virus SARS-CoV-2. L’objectiu de l’estudi és trobar punts febles de la Covid-19 i desenvolupar estratègies per prevenir, tractar i curar la malaltia.

L’equip està format per més de 100 d’investigadors i metges de diferents àrees de recerca de diverses especialitats com epidemiòlegs, internistes, genetistes, viròlegs, immunòlegs, biòlegs moleculars, etc.

La recerca s’ha dividit en un total de set objectius i àrees d’actuació:

  • Entendre i preveure com s’expandeix el virus entre la població. Aquesta informació ajudarà a planificar les mesures a adoptar en cada moment.
  • Determinar per què hi ha persones infectades que no presenten símptomes o els presenten de manera lleu, mentre que en altres el virus posa en risc la seva vida.
  • Identificar si existeixen soques del virus més contagioses i virulentes.
  • Generar nous mètodes efectius, ràpids i barats de detecció del virus.
  • Desenvolupar fàrmacs que bloquegin l’entrada del virus a les cèl·lules. D’aquesta manera el virus no es podria estendre per l’organisme.
  • Comprovar l’efecte de fàrmacs que ja sabem que són eficaços en el tractament d’altres malalties.
  • Treballar en el desenvolupament d’una vacuna efectiva i segura contra el SARS-CoV-2.

Més sobre la Covid-19

La Covid-19, causada pel coronavirus SARS-CoV-2, es va iniciar a Wuhan (Xina) a finals del mes de desembre de 2019 i s’ha estès de forma molt ràpida a la resta del món. Encara que les defenses de qualsevol ésser humà no hagin estat exposades abans a aquest virus, la seva gran capacitat de contagi i la gravetat dels seus símptomes pot suposar un dels reptes de salut més important de l’actual generació.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com