0 Shares 1026 Views

La tercera Nit Empresarial de Sant Fruitós de Bages reconeix la trajectòria d’empreses i comerços del municipi

26 de desembre de 2019
1026 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha reconegut aquest dimarts al vespre la trajectòria d’empreses i comerços del municipi i ha premiat aquelles que han destacat per seva solidaritat i responsabilitat social, el foment de la cultura i les tradicions, el foment dels valors de comerç de proximitat i trajectòria comercial i la projecció del territori.

Els primers guardons de la nit van reconèixer la trajectòria de les empreses i comerços implantats al municipi.

En la trajectòria de 25 anys es va premiar a Rètols Jobi, CMC Súria, Disseny Estudi i Mecanització S.L. DEM, Piscines Gomez Costa, Set Punts, el Centre Veterinari Cadell i Foto Isidre.

La Fonda Sant Benet va recollir el guardó pels seus 50 anys d’activitat al municipi i Cristaleria y Sanitarios Forn es va endur el reconeixement pels seus 137 anys de trajectòria.

Posteriorment es va reconèixer als comerços en diferents categories.

  • El Raconet de les emocions es va endur el premi a la consolidació d’un comerç de menys de 5 anys.
  • El premi a la solidaritat i responsabilitat social va anar a parar a mans de la peixateria La Mar de Bo.
  • Irregular Stone va recollir el guardó pel foment de la cultura i les tradicions
  • i el premi al foment dels valors de comerç de proximitat va ser per Flor del Pirineu.

Encara en la categoria de comerços, es va premiar a la trajectòria comercial de santfruitosencs i santfruitosenques que han suposat un actiu pel seu arrelament al municipi. Els guardonats van ser Marcel Oliveres de l’estudi de disseny gràfic i fotografia Imatge, Julita Ponsà de la botiga de roba Juli Moda, Dolors Homs de Calçats Prat Homs (Cal Samuxin) i Maria Gelabert del taller de Ceràmica Maria Gelabert.

En la categoria d’empreses Sal Vesta Iberia va rebre el reconeixement a la seva consolidació com a empresa de menys de 5 anys. Tecnoconverting Ingenieria, i també Macsa, van rebre el premi a la innovació i desenvolupament.

El premi a la solidaritat i responsabilitat social va anar a mans de Medical Express i de Denso.

La Fundació Alícia es va endur el guardó a la promoció i projecció del territori i finalment es va premiar la trajectòria empresarial de la santfruitosenca Montserrat Pintó al capdavant d’Electrodomèstics Pintó i del santfruitosenc Josep Prat propietari de Carrosseries Prat.

L’acte va estar encapçalat per l’Alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, la Consellera de l’Àrea de Desenvolupament Comarcal del Consell Comarcal del Bages, Marta Viladés, la Regidora de Promoció Econòmica de Sant Fruitós de Bages, Carme Cruz, el President de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó, la Presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Sílvia Gratacós, el President de l’Associació Empresarial APAES, Ferran Boixadós i el President de Sant Fruitós Comerç Actiu, Jaume Plans. També van prendre-hi part representants del món del comerç i del teixit empresarial tant del municipi com de la comarca.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com