0 Shares 524 Views

La tardor ens acompanya quan ve el temps de la castanya

17 de novembre de 2020
524 Views

Per: Llar d’infants Les Oliveres.-

Quan ve el temps de collir castanyes… la Castanyera, la Castanyera…” ♫♪♬

El passat divendres 30 d’octubre, a la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres vam rebre la visita de la Castanyera!! I no en va venir una, sinó dues!!!!!! Per celebrar la tradicional festa de la Castanyada.

Aquest curs ho hem hagut de celebrar de manera diferent, tenint en compte els moments delicats que estem vivint, però també ho hem viscut i gaudit moltíssim.

Durant tot el mes d’octubre hem conegut la tardor: els seus colors, els canvis que hi ha hagut a la natura, les cançons d’aquesta època especial… i també la nostra entranyable i estimada Castanyera.

Tot això ho hem descobert a través de les experiències i activitats vivencials que, dia rere dia, les nostres mestres ens han preparat: manipulació de fulles i pinyes, experiències amb elements i fruits de la tardor, tast de castanyes, creacions artístiques amb tons càlids de tardor, etc, etc.

I el divendres dia 30, ja estàvem ben preparats per rebre l’esperada visita de la Castanyera i, amb ella, celebrar la gran festa de la Castanyada.

Gràcies a la col·laboració de l’AMPA i a la implicació de tot l’equip docent, al llarg del matí les Castanyeres van anar visitant tots els infants de la Llar i els hi van portar paperines de castanyes ben calentones. Van tenir una mica més de feina que habitualment perquè van haver de passar per totes les aules per garantir els grups estables, però ho van fer ben contentes ja que els infants les rebien cantant i ballant la seva cançó!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com