0 Shares 1508 Views

La soledat al Barri de La Rosaleda de Sant Fruitós de Bages.

17 de novembre de 2021
1508 Views

Per: Espe Cifuentes i veïns de La Rosaleda –

Soledat, quina gran paraula per a molts de nosaltres….

Molts us preguntareu “ si són un bon barri”, I tant! Un gran barri si em permeteu dir-ho, i

encara més unit quan una pandèmia mundial ens va fer agafar-nos les mans quan no podíem fer-ho.

Ens hem acostat els uns als altres i hem fet una gran pinya com si de família en fóssim, ens ha servit per adonar-nos encara més de les mancances que tenim com a barri.

Durant anys i anys es va demanar a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages la neteja del descampat que es trobava totalment descuidat i que malauradament no es va netejar fins que l’any 2017 es va produir l’incendi deixant cremades 100 hectàrees i que afortunadament els Bombers van poder salvar les nostres cases realitzant un tallafoc.

Llavors si que vam tenir neteja, neteja de les grosses.

Aquí vam tenir la primer ensopegada, i on molts de nosaltres, sobretot els veïns que teníem les cases a tocar el foc ens va rondar la gran frase “ fins que no ha passat el que fa anys que portem dient no s’ha actuat”.

Soledat…..

Som un barri unit??? Doncs no ho sé pas, però si “ Uns Carrers units”. Tot aquest temps hem unit forces i hem netejat el nostre descampat ja que qui ho havia de fer, o no ho feia o ho feia tard.

Com sempre, soledat…

Se’ns omple la boca amb l’organització del meravellós Castaween. Si senyors, la nostre festa popular que enguany fa 2 anys que els nostres petits ni els més grans n’hem pogut gaudir. Se’ns omple la boca perquè deu ser que només compten les coses bones.

Però de dolentes també en tenim gràcies a qui destorba la nostra tranquil·litat al barri. Estem cansats d’alçar la veu als nostres carrers per dir “veïns avui ens han entrat a robar, ens han forçat les portes” “vigileu ahir li ha tocat al Josep”. Tot pel mateix problema, el descampat.

Paradís dels lladres on la foscor és el seu refugi i entrada als nostres habitatges.

Avui ja en tenim prou!!! Portem diversos anys que això és un no parar, on s’ha demanat fa 1 any un enllumenat a la zona descampada per protegir els nostres habitatge i on sempre “ Uns Carrers Units” som qui hem posat remeis.

Volem un enllumenat en condicions i la vigilància que altres barris de Sant Fruitós ja tenen instal·lats de fa bon grapat de temps. Tenim el mateix dret a sentir-nos segurs en el nostre barri, poder arribar a casa i posar la clau al pany amb tranquil·litat.

Volem ser escoltats i no continuar salvant el barri nosaltres sols.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com