0 Shares 1070 Views

La Rosaleda viu una Castaween d’èxit

4 de novembre de 2017
1070 Views

La ja tradicional festa de la Castaween, una barreja de Halloween i castanyada, ha viscut enguany una jornada d’èxit i emoció. La nit del 28 d’octubre es va celebrar la festa a la urbanització de la Rosaleda, aquesta va reunir actors, col·laboradors, veïns i veïnes però sobretot públic d’arreu per trobar-se i viure l’emocionat nit del terror, i sembla ser que enguany han superat les espectatives.

Un públic amb ganes de viure i descobrir les novetats d’enguany, gaudien alhora del ambient tot menjant castanyes o moscatell, o inclús un bon Frankfurt per fer passar la gana. Mentrestant dins el túnel del terror els actors espantaven i feien gaudir als assistents.

El punt emotiu de la nit va ser el Good Night Ligths, obra sorgida entre el cos municipal de policia i l’Assossiació de veïns de la Rosaleda. Un acte que va aportar el seu granet de sorra iluminant la plaça amb qualsevol element que fes llum per tal de donar la “bona nit” a tots els nens que pateixen càncer. Els diners recaptats es donarà part a la Marató de TV3.

Les activitats van inciar-se cap a les 6 de la tarda, amb el concurs de cases engalanades, la casa guanyadora era la del carrer principal. Aquesta creen el seu propi túnel del terror dins del mateix jardí. El premi es dónava a la casa més ben decorada i més original. Una hora més tard, el passatge del terror obria les seves portes, i alhora és repartien les castanyes i el moscatell.

Per la seva banda els més de 40 col·laboradors finalitzaven la nit amb il·lusió i ganes per preparar un any més i omplir de nou els carrers de gom a gom.

Laia Candàliga

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com