0 Shares 1157 Views

La Rentrée

16 de setembre de 2021
1157 Views
Text i foto: Sònia Roman –

 

La tornada a l’escola, a la uni, a la feina, a la vida més quotidiana després de vacances… Cadascú te la seva pròpia rentrée i cadascú ho porta a la seva manera com pot, així que: Àdeu al trastorn postvacances i hola a la vida activa de la nostra rutina diària.

Toca actualitzar la planificació familiar, les despeses que vindran, pensar com invertir el temps per poder fer-ho tot, i és normal si sentim apatia i ens venen ganes de plorar. Els infants ho fan tot sovint quan comencen l’escola bressol. Plorar com a manifestació de disconformitat perquè mira que s’està bé de vacances, oi?

Però com que tot passa i ràpid, Sant tornem-hi amb alegria I ben cukis! Que qui dia passa, any empeny!

Aquí van dos complements que no poden faltar per animar la rentrée.

Personalment tinc moltes ganes de mocadors, i no precisament per plorar eh… Els mocadors són més bonics al coll, a mode fulard, i molt pràctics pels petits canvis de temperatures que vindran. Es pot anar amb màniga curta i amb un mocador al coll ja dona la sensació que no fa tanta fresca, no creieu? A més a més, encara ens queda bronzejat per tant podem presumir amb mocadors de colors ben alegres que ressaltin el nostre aspecte.

I com no, moltes més ganes d’estrenar “bolso”. Opto, si o si, per un maxi shopper ben gran per dir fins aviat al cabàs de palla que duiem per anar a la platja, a la piscina, a voltar, etc. Aquesta tardor vindran bosses més XXL i més toves, de teixits encoixinats i suaus al tacte, amb una tira a mode bandolera o amb dues nanses per poder carregar una mica més de pes ja que al final hi acabem posant de tot . I que consti que no només les dones sou fans del “bolso”, cada dia més, els homes el veieu com una possibilitat molt encertada per portar les vostres coses i no semblar que aneu amb les butxaques embotides. La veritat no sé com us ho heu fet fins ara per anar sense i portar el mòbil, les Claus, la cartera, la mascareta, les ulleres de sol, etc. Sort que cada dia que passa veig a més homes que busquen fer-se la vida més fàcil i tenir les seves cosetes totes juntes, per no perdre res, de la mà d’una bossa tipus ronyonera, motxilla, portadocuments,  necesser  o bowling.

Consellet de la setmana: Fans del “bolso” si, però no cal semblar la Mary Poppins que ja sabeu que n’hi ha que diuen:” Digue’m què portes a la bossa i et diré com ets”

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Festa Major d’hivern
43 views
43 views

Festa Major d’hivern

Redacció - 29 de gener de 2023
El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi
64 views
64 views

El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023  IV diumenge de durant l’any /  Cicle A
48 views
48 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023 IV diumenge de durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com