0 Shares 941 Views

La Rentrée

16 de setembre de 2021
941 Views
Text i foto: Sònia Roman –

 

La tornada a l’escola, a la uni, a la feina, a la vida més quotidiana després de vacances… Cadascú te la seva pròpia rentrée i cadascú ho porta a la seva manera com pot, així que: Àdeu al trastorn postvacances i hola a la vida activa de la nostra rutina diària.

Toca actualitzar la planificació familiar, les despeses que vindran, pensar com invertir el temps per poder fer-ho tot, i és normal si sentim apatia i ens venen ganes de plorar. Els infants ho fan tot sovint quan comencen l’escola bressol. Plorar com a manifestació de disconformitat perquè mira que s’està bé de vacances, oi?

Però com que tot passa i ràpid, Sant tornem-hi amb alegria I ben cukis! Que qui dia passa, any empeny!

Aquí van dos complements que no poden faltar per animar la rentrée.

Personalment tinc moltes ganes de mocadors, i no precisament per plorar eh… Els mocadors són més bonics al coll, a mode fulard, i molt pràctics pels petits canvis de temperatures que vindran. Es pot anar amb màniga curta i amb un mocador al coll ja dona la sensació que no fa tanta fresca, no creieu? A més a més, encara ens queda bronzejat per tant podem presumir amb mocadors de colors ben alegres que ressaltin el nostre aspecte.

I com no, moltes més ganes d’estrenar “bolso”. Opto, si o si, per un maxi shopper ben gran per dir fins aviat al cabàs de palla que duiem per anar a la platja, a la piscina, a voltar, etc. Aquesta tardor vindran bosses més XXL i més toves, de teixits encoixinats i suaus al tacte, amb una tira a mode bandolera o amb dues nanses per poder carregar una mica més de pes ja que al final hi acabem posant de tot . I que consti que no només les dones sou fans del “bolso”, cada dia més, els homes el veieu com una possibilitat molt encertada per portar les vostres coses i no semblar que aneu amb les butxaques embotides. La veritat no sé com us ho heu fet fins ara per anar sense i portar el mòbil, les Claus, la cartera, la mascareta, les ulleres de sol, etc. Sort que cada dia que passa veig a més homes que busquen fer-se la vida més fàcil i tenir les seves cosetes totes juntes, per no perdre res, de la mà d’una bossa tipus ronyonera, motxilla, portadocuments,  necesser  o bowling.

Consellet de la setmana: Fans del “bolso” si, però no cal semblar la Mary Poppins que ja sabeu que n’hi ha que diuen:” Digue’m què portes a la bossa i et diré com ets”

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com