0 Shares 657 Views

LA PRIMAVERA ESCLATA AMB FORÇA A LA LLAR D’INFANTS

10 de juny de 2021
657 Views
Text i fotos: L’equip de mestres- LLAR D’INFANTS MUNICIPAL LES OLIVERES

 

L’època de l’any caracteritzada per una gran explosió a la natura, plena de colors i vida, que ens proporciona els mitjans necessaris per acostar i posar en contacte els nens i nenes amb el món de les plantes i les flors és… LA PRIMAVERA!

Durant aquestes setmanes, a la Llar d’Infants l’estem vivint intensament fent múltiples activitats atractives, divertides i educatives alhora.

Amb la col·laboració de les famílies hem creat petits jardins amb plantes aromàtiques i flors, que cuidem perquè creixin i estiguin boniques.

Aquesta proposta permet potenciar el sentiment de responsabilitat dels infants cap a la natura, d’una manera vivencial i significativa. I també desperta els seus sentits: la vista, l’olfacte, el tacte i fins i tot el gust i l’oïda!

Hi ha dies que sortim al pati del darrera, convertit ara en un mini prat ple de plantes i flors. Allà hi trobem petits animalons que hi viuen: marietes, alguna papallona i formigues que van totes en filera cap al seu cau. Observem, explorem, olorem i compartim amb els nostres companys/es estones divertides que ens fan crear somriures.

I junt amb l’explosió primaveral, fem èmfasi amb els animals de granja, que són uns dels més significatius i motivadors dels infants d’aquestes edats primerenques. Hem aprofundit amb la VACA, la GALLINA, el PORC i l’OVELLA.

Hem munyit la nostra vaca particular; hem experimentat amb palla, carretons, galledes, pales i camions; hem jugat amb ous de gallina, n’hem pelat de dusos, n’hem batut per fer una truita; hem esquilat una ovella que tenia per llana escuma d’afeitar; i ens hem revolcat pel fang per experimentar el mateix que fan els porquets. Una autèntica passada!

Pels infants, cada dia és diferent i tot el que succeeix a cada instant és important.

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1607 views
1607 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
32 views
32 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Fem salut. CAP Sant Fruitós de Bages. Psoriasi.
34 views
34 views

Fem salut. CAP Sant Fruitós de Bages. Psoriasi.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com