0 Shares 175 Views

La presidenta del Consorci de l’Agulla es salta els acords i no convoca la Junta General

7 de desembre de 2020
175 Views
Per: Grup Municipal Gent fent Poble          .-

 La presidenta del Consorci Urbanístic l’Agulla, i alcaldessa de Sant Fruitós de Bages Àdria Mazcuñán,  es salta els acords presos per la Junta General del Consorci el passat mes de març i no convoca la Junta General a les dates previstes.

El punt 3.6 de la Junta General celebrada el dia 12 de març de 2020 fixava el “Calendari sessions ordinàries Junta General Consorci l’Agulla”. L’acord diu: “Fixar com a dates de les sessions ordinàries de la Junta General del Consorci l’Agulla, les següents: – 26 de juny de 2020. – 27 de novembre de 2020. Aquest punt fou aprovat per unanimitat de tots els membres presents, que recordem són regidors i regidores de l’Ajuntament de Manresa i de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Des de Gent fent Poble denunciem que per segona vegada la presidenta del Consorci es salta la convocatòria acordada per unanimitat. La Junta del 26 de juny va agafar els governs municipals d’ambdós municipis en Ple canvi d’alcaldia i entenem que a la data en concret no es celebrés, però tampoc es va convocar més endavant quan ja s’havia pres possessió dels càrrecs respectivament.  Ara, la Junta acordada pel 27 de novembre tampoc ha estat convocada, en una clara vulneració de l’acord aprovat.

Reclamem a la presidenta del Consorci Àdria Mazcuñán (ERC) i al Vicepresident del Consorci Marc Aloy (ERC), que compleixin els acords presos i que respectin la voluntat de la majoria decidida de forma democràtica i unànime en una Junta General. Des del mes de juny que tenen els càrrecs i fins al mes de novembre han tingut temps suficient de planificar, convocar i celebrar les Juntes Generals. Amb aquesta actitud mostren el nul interès que tenen per aquest Consorci.

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El ball
211 views
211 views

El ball

Redacció - 14 de setembre de 2021
Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .
73 views
73 views

Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .

Redacció - 14 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com