0 Shares 213 Views

La Policia Local de Sant Fruitós de Bages realitza una campanya per tal de controlar el consum d’alcohol i drogues al volant

16 de febrer de 2021
213 Views
Text i foto: Aj SFB.-

La campanya s’ha realitzat del 10 al 16 de febrer en diferents punts del municipi

La Policia Local de Sant Fruitós de Bages, amb coordinació amb el Servei Català de Trànsit, ha realitzat una campanya per tal de controlar la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents al municipi.

Recordem que un 70% dels accidents de trànsit amb víctimes tenen lloc en l’àmbit urbà i que els controls preventius d’alcoholèmia esdevenen una de les eines més eficients per evitar la circulació per a la xarxa viària de conductors amb risc potencial de tenir un accident.

Segons dades de l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya, l’any 2019 la presència d’algun tipus de substància toxicològica entre les víctimes mortals conductores es situa per sota del 30%, essent un 20.5% alcohol i un 13,7% psicofàrmacs i drogues. Tot i això, continua sent una dada molt elevada per la qual cosa és important incidir en el control d’aquestes conductes de risc en la mesura que posen en perill la seguretat viària.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com