0 Shares 109 Views

La Llar d’Infants Les Oliveres estrena el nou pati del centre que compta amb diferents espais educatius

109 Views

Aquest projecte ha estat la proposta guanyadora del pressupost participatiu 2021.

El projecte Patis Educatius, presentat per l’AMPA de La Llar d’infants Les Oliveres en la primera edició del pressupost participatiu, ja és una realitat.

Des d’aquesta passada setmana els nens i nenes del centre ja poden gaudir de la remodelació completa que s’ha fet de l’espai exterior de la llar d’infants.

El projecte ha suposat la remodelació completa del pati dividint l’espai disponible en diferents sectors: l’espai simbòlic, l’espai d’experimentació, l’espai natura, l’espai tranquil… Aquesta proposta s’ha executat per un import de 29.273€.

Per tal de millorar el projecte, l’Ajuntament, a sol·licitud del claustre de l’escola, ha realitzat millores al projecte dels patis, amb la instal·lació de nous paviments de sauló en les diferents zones per garantir la seguretat dels infants. A banda també s’han delimitat les diferents àrees amb tancats perimetrals de fusta per dividir cadascun dels espais i s’ha substituït el drenatge.

Aquesta proposta va ser la iniciativa més votada al pressupost participatiu 2021 amb un total de 170 vots.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com