La Kawasaki de David Checa es trenca i ha d’abandonar “El Bol d’Or”.

29 de setembre de 2021
457 Views

Per: Jaume Grandia –

L’equip Webike SRC Kawasaki France Trickstar, amb el pilot santfruitosenc David Checa i els francesos Jérémy Guarnoni i Erwan Nigon només va poder córrer 7 hores a la cursa del Bol d’Or, tercera prova puntuable pel campionat del món EWC 2021, celebrada al circuit francès Paul Ricard a Le Castellet, a l’haver d’abandonar quan lluitaven per liderar la carrera, al trencar-se el motor de la màquina. Dels 41 equips que van prendre la sortida, només van acabar 20, i com la Kawasaki, moltes formacions oficials, com les de Yamaha, Honda, BMWi Ducati s’havien de retirar. Dels 10 primers equips de la graella de sortida, només 3 van veure la bandera a quadres.

El gran vencedor d’aquesta 84a edició del Bol d’Or, ha estat l’equip Suzuki de Yoshimura SERT Motul, que amb Gregg Black, Xavier Simeon i Sylvain Guintoli, han corregut una cursa perfecta, amb record de voltes -704-, màxima diferencia – 19 voltes amb el segon, Moto Ain – (Randy de Puniet, Robin Mulhauser i Roberto Rolfo) i aconseguint el rècord del circuit. SERT, amb aquest triomf, els actuals campions del món, han fet un gran pas per revalidar el títol, a falta de la cursa “8 hores de Most” que es disputarà el 9 d’octubre.

Classificació provisional del mundial EWC 21: 1r. Yoshimura Sert Motul 141 punts, 2n VRD Igol Yamaha 105 punts, 3r. FCC Honda 89 punts, 4t W Kawasaki France 87 punts i BMW Motorrad 84 punts.