0 Shares 662 Views

La iniciativa de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages de regalar mones de Pasqua als infants del municipi ajuda al comerç local

17 d'abril de 2020
662 Views

La iniciativa impulsada pel govern municipal serveix d’ajuda als pastissers del municipi. Calculen que la davallada hagués estat un 25% superior de no haver-se realitzat aquesta acció.

Les pastisseries de Sant Fruitós de Bages han venut entre un 20 i un 30 per cent menys de mones que la passada Pasqua i les que han venut han estat de dimensions més petites.

La iniciativa duta a terme per l’Ajuntament de fer arribar 780 mones d’aquests establiments als infants del municipi ha estat molt ben acollida pels comerços elaboradors. Un d’ells fins i tot no tenia previst obrir i per aquest motiu va aixecar la persiana els dies de Pasqua.

Des dels establiments s’han mostrat molt agraïts de la iniciativa presa pel consistori ja que els ha suposat una ajuda econòmica important en un moment com l’actual, com també ha estat positiva per garantir el sou dels treballadors i alhora ha significat una injecció de moral pel sector.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com