0 Shares 458 Views

La força dels petits

13 de desembre de 2020
458 Views
Per: Imma Nadal.-

Diu un conte mexicà que quan veuen a un lleó tots els animals de la selva es queden paralitzats perquè veuen que el lleó els està mirant. Estan perduts abans fins i tot que el lleó els ataqui.

Només hi ha un animal que fa com que no l’estan mirant i segueix amb la seva tasca. fins i tot quan el lleó el  sacseja ell s’hi torna amb una urpada amb la seva petita urpa i el lleó acaba marxant.

Aquest animal és el talp. El talp és cec perquè un dia va tornar els ulls cap a dins i només veu dins si mateix. I això és justament el que el salva.

La força dels petits davant dels grans mai resideix en ser més fort, ni més ràpid, ni tan sols més intel·ligent … La força dels petits està en la capacitat de mirar en el seu propi interior, d’ignorar la mirada del fort i de seguir el seu propi camí.

En les persones passa el mateix. Davant els obstacles que ens trobem en la vida hem de mirar que la por no ens paralitzi i persistir en els nostres objectius,  per tal de fer el nostre propi camí i no el camí que sovint ens imposa la por.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
46 views
46 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com