0 Shares 482 Views

La Fira Mediterrània de Manresa dona a conèixer les propostes de música i arts escèniques.

27 de juliol de 2020
482 Views

El santfruitosenc Adrià Grandia presentarà “Acte de fe”

La Fira Mediterrània de Manresa, en la seva 23a edició, que enguany se celebrarà del 13 al 18 d’octubre, en un format híbrid que combinarà activitats en línia i propostes presencials. Els organitzadors han presentat la programació articulada sota tres grans conceptes: mirades (d’artistes del món contemporani que incorporen la mirada a l’arrel entre els ingredients de les seves propostes), joves (amb artistes emergents que parteixen de l’arrel com a matèria prima) i present (enguany centrat en el territori i el desenvolupament sostenible).

Fira Mediterrània treballa el seu obrador en clau 360, sumant esforços, connectant i teixint complicitats amb els diferents sectors que conflueixen a la Fira, connectant els festivals d’arrel i els altres equipaments, festivals, fires i centres culturals del país. Enguany acompanyem dotze produccions pròpies, coproduccions i col·laboracions. És el cas d’”Acte de fe”, en que Carlos Martorell, Marc Vilajuana i el santfruitosenc Adrià Grandia comparen la fe de la religió amb la fe que tenim avui en la tecnologia, acompanyats artísticament d’un ordinador que hi posarà intel·ligència artificial, i que compta amb la participació de la Fira, FiraTàrrega, l’Eufònic, el Kovent i el Convent d’Alcover.

“L’acte de fe” és una exploració de la nostra família amb la tecnologia, les similituds amb la religió, les implicacions eines en processos ambdós, i l’impacte que pot tenir en aquest mateix i en el nostre propi espai sagrat / privat. La posada en escena serà una litúrgia celebrada per Marc Vilajuana (veu, efectes, pandero), Adrià Grandia (viola de roda acústica i MIDI, sintetitzador modular, ordinador portàtil, aeròfons), Carlos Martorell (programació, sintetitzadors, sensors de moviment, artífon).

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1620
25 views
25 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
30 views
30 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Les cròniques d’en Gregori Partagàs
39 views
39 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs

Galdric Sala - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com