0 Shares 1261 Views

La Festa Major d’Hivern a “Les Oliveres”

14 de febrer de 2018
1261 Views

Tornant de les vacances de Nadal hem celebrat la Festa Major d’Hivern del nostre poble.
Durant dues setmanes, a la Llar d’Infants hem viscut intensament aquesta festa popular, per tal que tots els nostres infants coneguessin de primera mà i, de manera molt directa, alguns dels aspectes significatius de la nostra cultura popular.

Vam començar coneixent aquests personatges: el Sala, la Ricardis, l’Isarn i l’Aigó, els gegants i gegantons de Sant Fruitós. En vam pintar uns de molt grans, ben divertits, de tots colors, per tal de fer-ne uns titelles ben grossos.
Aquests titelles es van convertir en els nostres amics: ens van acompanyar tots aquests dies de festa i van ballar amb nosaltres les danses de Festa Major.

També vam fer experiències amb taules de llum i confeti i amb papers de molts colors. Amb el confeti ens vam divertir un munt! Escampant-lo, tirant-lo enlaire, fent-ne pilotets, traslladant-lo d’un lloc a l’altre, mirant l’afecte que provocava la llum sobre ell…

I com que això de fer festa ens agrada molt, el dijous de Festa Major ens vam ajuntar els mitjans i grans de l’escola per preparar una paella d’arròs pels nostres Gegants i Gegantons, tot fent ballaruca amb música gegantera.

Per finalitzar aquestes setmanes tan intenses, divendres al matí vam acabar fent una Cercavila per tota l’escola, encapçalada pels nostres titelles gegants i seguida per tots els infants tocant un instrument.

I com a cloenda, a la tarda vam tenir una visita molt especial: la dels gegantons Isarn i Aigó, acompanyats de la colla gegantera i els grallers de Sant Fruitós, que ens van fer passar una tarda d’allò més festiva i divertida. De tot cor, els agraïm molt la seva col·laboració.

Desitgem que tots hagueu passat una Festa Major tan bonica com la que nosaltres vam viure a Les Oliveres.

L’equip de Mestres Llar d’infants municipal Les Oliveres

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobretaula: Veure i mirar
43 views
43 views

Opinions de sobretaula: Veure i mirar

Francesc Gannau - 30 de març de 2023
La vida bé val un somriure (7) La llengua
35 views
35 views

La vida bé val un somriure (7) La llengua

Miquel P. Cortina - 30 de març de 2023
El Racó del lector
44 views
44 views

El Racó del lector

Redacció - 29 de març de 2023
CAMFIC: La lumbàlgia
56 views
56 views

CAMFIC: La lumbàlgia

CAMFIC - 29 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com