0 Shares 1567 Views

La Festa Major d’Hivern a “Les Oliveres”

14 de febrer de 2018
1567 Views

Tornant de les vacances de Nadal hem celebrat la Festa Major d’Hivern del nostre poble.
Durant dues setmanes, a la Llar d’Infants hem viscut intensament aquesta festa popular, per tal que tots els nostres infants coneguessin de primera mà i, de manera molt directa, alguns dels aspectes significatius de la nostra cultura popular.

Vam començar coneixent aquests personatges: el Sala, la Ricardis, l’Isarn i l’Aigó, els gegants i gegantons de Sant Fruitós. En vam pintar uns de molt grans, ben divertits, de tots colors, per tal de fer-ne uns titelles ben grossos.
Aquests titelles es van convertir en els nostres amics: ens van acompanyar tots aquests dies de festa i van ballar amb nosaltres les danses de Festa Major.

També vam fer experiències amb taules de llum i confeti i amb papers de molts colors. Amb el confeti ens vam divertir un munt! Escampant-lo, tirant-lo enlaire, fent-ne pilotets, traslladant-lo d’un lloc a l’altre, mirant l’afecte que provocava la llum sobre ell…

I com que això de fer festa ens agrada molt, el dijous de Festa Major ens vam ajuntar els mitjans i grans de l’escola per preparar una paella d’arròs pels nostres Gegants i Gegantons, tot fent ballaruca amb música gegantera.

Per finalitzar aquestes setmanes tan intenses, divendres al matí vam acabar fent una Cercavila per tota l’escola, encapçalada pels nostres titelles gegants i seguida per tots els infants tocant un instrument.

I com a cloenda, a la tarda vam tenir una visita molt especial: la dels gegantons Isarn i Aigó, acompanyats de la colla gegantera i els grallers de Sant Fruitós, que ens van fer passar una tarda d’allò més festiva i divertida. De tot cor, els agraïm molt la seva col·laboració.

Desitgem que tots hagueu passat una Festa Major tan bonica com la que nosaltres vam viure a Les Oliveres.

L’equip de Mestres Llar d’infants municipal Les Oliveres

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
29 views
29 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
27 views
27 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
41 views
41 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com