0 Shares 574 Views

La Festa major d’Estiu 2021

25 de juny de 2021
574 Views

 

El programa d’actes començarà el dimarts 29 de juny i s’allargarà fins al dilluns 5 de juliol

Sant Fruitós de Bages viurà l’edició de la Festa Major d’Estiu 2021 del 29 de juny al 5 de juliol amb les mesures sanitàries vigents i adaptant-se a les possibles modificacions que puguin sorgir.

BATIBULL – 29 i 30 de juny i 1 de juliol

El tret de sortida, com ja és habitual, el donarà el Batibull, la festa major infantil del municipi que enguany pren el format d’espectacles temàtics amb circ, música i teatre. El dimarts 29 de juny, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, Pep Callau i els Pepsicolen convertiran el Cobert de la Màquina de Batre en la festa del circ amb acrobàcies i malabars. El dimecres 30 de juny, també a 2/4 de 7 de la tarda, el Cobert es convertirà en una discoteca amb “Disco per xics”, amb la companyia Fadunito. Finalment el dijous 1 de juliol el Batibull es tancarà amb la proposta “Teatre Arrossegat” de la companyia Teatre Nu. L’espectacle es podrà veure també a 2/4 de 7 de la tarda.

Les activitats tradicionals com el ball de confeti i el correaigua encara no s’han pogut programar degut a l’actual situació sanitària.

DIJOUS 1 DE JULIOL

La festa major per a tots els públics començarà el dijous 1 de juliol, a ¾ de 10 del vespre, amb el concert d’Antonio Maya sota el Cobert, una proposta de rumba molt recomanable d’aquest cantautor nascut a Terrassa.

DIVENDRES 2 DE JULIOL

El divendres 2 de juliol la cantant surienca Beth pujarà dalt de l’escenari del Cobert a partir de ¼ de 10 del vespre per presentar el seu darrer treball “Origen”. A continuació, a partir de 2/4 de 12 de la nit el grup de versions Hotel Cochambre seran els encarregats d’agafar el relleu i omplir de festa la plaça.

Paral·lelament, la pista coberta de l’escola Monsenyor Gibert serà l’escenari del concert jove amb Kevin Deké i la Tardet DJ Session amb el santfruitosenc DJ Arzzett, una proposta que començarà a les 7 de la tarda i s’allargarà fins a les 10 del vespre.

DISSABTE 3 DE JULIOL

El dissabte 3 de juliol a les 12 del migdia, se celebrarà la inauguració de la denominació del Pont del Paco, el pont que traspassa el riu d’Or, entre La Sagrera i els polígons industrial i comercials. Aquest nou nom se li ha atorgat en honor a Paco García Bonilla, històric regidor d’obres qui va ser l’impulsor d’aquest pont que va permetre connectar el barri de La Sagrera amb el polígon Casanova i Riu d’Or.

A 2/4 de 8 del vespre el Museu de la Vinya i el Vi acollirà l’espectacle Music On Cycle, per a celebrar el primer aniversari de la posada en marxa d’aquest nou equipament. Aquesta proposta, a càrrec de la companyia La Dinamo, proposa un concert de música funk on els artistes actuen sobre bicicletes.

A partir de les 7 de la tarda i fins a les 10 del vespre, la pista de l’escola Monsenyor Gibert acollirà la segona sessió de concerts amb Mater i la Tardet DJ Session amb el santfruitosenc DJ Arzzett.

El gran concert de dissabte al vespre anirà a càrrec dels manresans Natxo Tarrés and the Wireless, a partir de ¼ de 10 de la nit, i dels cardonins Strombers qui continuaran amb la festa partir de 2/4 de 12 de la nit.

DIUMENGE 4 DE JULIOL

El diumenge 4 de juliol arriba el torn de la matinal de cultura popular. A partir de les 12 del migdia sota el Cobert de la Màquina de Batre se celebrarà l’acte de proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Sant Fruitós, amb les actuacions de l’esbart Som Riu d’Or, el ball dels Gegants de Sant Fruitós i les sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa.

Durant tot el matí de diumenge el Bosquet acollirà una concentració de cotxes clàssics organitzada per Clàssic Motor Club del Bages.

El mateix matí de diumenge i també durant la tarda de dilluns, es farà una proposta d’escape room pel municipi. L’activitat del diumenge, que es realitzarà des de les 9 del matí i fins a les 2 del migdia, va dirigida a públic familiar i consisteix a desxifrar diferents enigmes per desactivar una bomba i evitar que el municipi estigui en perill. Aquesta proposta es realitzarà en petits grups de fins a 6 persones. La proposta del dilluns a la tarda està pensada per a públic jove i es realitzarà de 5 de la tarda a 9 del vespre.

La tarda del diumenge, com ja és habitual, serà el torn del concert i ball de Festa Major, enguany amb l’orquestra Swing Latino. El concert començarà a les 7 de la tarda i el ball a partir de ¾ de 10 de la nit.

DILLUNS 5 DE JULIOL

El dilluns 5 de juliol, festiu al municipi, es podrà participar  de nou en el escape room “Desactiva la bomba de fum” i a la tarda es podrà gaudir del festival del gimnàs V2O a la pista de l’escola Monsenyor Gibert.

La Festa Major la clourà l’espectacle de l’humorista Txabi Franquesa, a les 10 del vespre al Cobert de la Màquina de Batre.

 

ACTIVITATS PARAL·LELES

Per tal de celebrar el primer aniversari de l’obertura del Museu de la Vinya i el Vi, s’ha preparat una gimcana pels comerços del municipi on els participants podran trobar alguns dels objectes del museu que s’han escapat. A través d’una butlleta els participants que descobreixin els objectes entraran al sorteig de diversos premis. Aquesta proposta estarà disponible fins al dia 25 de juliol.

FUNCIONAMENT I MESURES

Tot i la millora de la situació sanitària i la flexibilització de les mesures, tots els actes se celebraran respectant les mesures sanitàries vigents i hi haurà control d’aforament en tots ells.

Per aquest motiu, totes les persones que vulguin assistir a alguna de les propostes ho hauran de fer havent descarregat prèviament una invitació a través de www.santfruitos.cat

Les invitacions estaran disponibles a partir del dissabte 26 de juny a les 10:00 hores.

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
82 views
82 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com