0 Shares 220 Views

La Festa Alícia’t aposta pels tallers, les demostracions culinàries i les masterclass en un innovador format virtual.

21 de setembre de 2021
220 Views

Per: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages –

L’edició 2021 de la Festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona es farà online els propers dies 16, 17 i 18 de setembre. Serà gratuïta i oberta a tothom.

L’edició 2021 de la Festa Alícia’t aposta enguany per un format 100% virtual, gratuït i obert a tota la ciutadania. Els dies 16, 17 i 18 de setembre els participants podran anar descobrint dia a dia nous continguts a través de la plataforma aliciavirtual.cat.

La Fundació Alícia oferirà diàriament càpsules audiovisuals divulgatives que aproparan als participants la cuina fàcil, sana i divertida amb productes de les comarques de Barcelona.

El dissabte, 18 de setembre, per cloure l’Alícia’t virtual es durà a terme una jornada en directe que incorporarà nous tallers i dues demostracions de cuina: una masterclass de la xef Maria Nicolau “cuina de temporada fàcil i bona” i del cuiner Artur Martínez, del restaurant Aürt de Barcelona: “Cuina, senzillesa i compromís”.

El públic infantil també tindrà el seu espai durant la jornada del dissabte amb el taller: “Tastaciència. Ciència i cuina” que permetrà als més petits de casa descobrir la vinculació entre alimentació i ciència.

La jornada de clausura es podrà seguir en directe sense inscripció prèvia i de manera gratuïta. A partir de dissabte tot el contingut de l’Alícia’t quedarà obert i podrà consultar-se lliurement des d’aliciatvirtual.cat.

Per al públic professional, en el marc de l’Alícia’t virtual, també s’ha programat una jornada sobre casos d’èxit i d’innovació en el sector turístic i gastronòmic en temps de pandèmia, que tindrà lloc el 15 de setembre i comptarà amb la participació de la diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, i del director general de la Fundació Alícia, Toni Massanés.

L’Alícia’t virtual arriba després que l’any passat no es pogués celebrar presencialment la festa que any darrere any aplega milers de persones a Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages.

L’Alícia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, és una iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona que enguany agafa una nova dimensió i, adaptant-se a les noves circumstàncies provocades per la pandèmia, reneix en format virtual arribant, així, a públic d’arreu del territori.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi
55 views
55 views

El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023  IV diumenge de durant l’any /  Cicle A
40 views
40 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023 IV diumenge de durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Horaris ASFE
45 views
45 views

Horaris ASFE

ASFE - 27 de gener de 2023
Secció FC Fruitosenc
39 views
39 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 27 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com