0 Shares 312 Views

La Federació Palestina de Futbol és la guanyadora del 9è Premi Riudor als valors de l’esport

26 de gener de 2021
312 Views
Per: David Vila / President SFEscolaFutbol

La Federació Palestina de Futbol, ha estat l’organisme guardonat amb la  9a edició del Premi RIUDOR als Valors en l’Esport que atorga la Sant Fruitós Escola de Futbol de Sant Fruitós de Bages.

El guardó, corresponent a l’any 2020, vol posar en valor i destacar la gran tasca desenvolupada per la Federació Palestina de Futbol per promocionar i propiciar la pràctica d’aquest esport en una zona on resulta especialment complicat i defensar els valors i drets del poble palestí també des del món del futbol malgrat les dificultats de tota mena que encara troba per sortir-se’n. D’altra banda, el Premi RIUDOR als Valors en l’Esport remarca també, en aquest cas, la tasca federativa que es du a terme als territoris de Cisjordània i Gasa on la pràctica esportiva topa amb les dificultats que genera una zona en conflicte gairebé permanent i que tots coneixem i en el treball per aconseguir el respecte i el reconeixement social del futbol femení.

La Federació Palestina de Futbol succeeix al palmarès del Premi RIUDOR als Valors en l’Esport la revista futbolística Panenka i la seva iniciativa de “Las batas más fuertes” guardonada al 2019. D’aquesta manera, el premi surt, per segona vegada de les nostres fronteres desprès que, al 2018, el guardonat fos el COMITÉ INTERNACIONAL OLÍMPIC, representat aleshores pel seu Director General Adjunt, el Sr. Pere Miró que va recollir el guardó a l’acte celebrat al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages.

Tenint en compte la complicada situació sanitària que es viu a tot el món a causa de la pandèmia de la Covid-19 i d’acord amb  l’advocat internacional de la Federació Palestina de Futbol especialista en la defensa dels drets humans, Sr. Gonzalo Boye, des de la SF Escola de Futbol de Sant Fruitós de Bages hem decidit ajornat  el lliurament presencial d’aquest guardó, que estava previst inicialment  per aquest mes de febrer. Esperem poder-ho celebrar quan la salut de tothom ho permeti i no existeixin riscos sanitaris.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
29 views
29 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
A l’ASFE no parem
44 views
44 views

A l’ASFE no parem

ASFE - 1 de juliol de 2022
Programa Festa Major 2022
86 views
86 views

Programa Festa Major 2022

Redacció - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com