0 Shares 209 Views

La diada de Sant Jordi al nostre poble

22 d'abril de 2023
209 Views

Un any més arriba Sant Jordi, els llibres, les roses i, si el temps ho permet, gent amunt i avall, en un dels dies més esperats i bonics de l’any.

Sant Fruitós de Bages, també un any més, se suma a la Diada amb diferents actes el mateix diumenge així com amb els actes que es venen celebrant a la biblioteca al llarg de la setmana amb els diorames infantils, un espectacle de poesia musicada, la presentació del nou conte de Sala i Ricardis el divendres 21 d’abril a les 18h.  i la presentació el dissabte 22, a les 11’30h. del conte “El fabulós tresor del pirata Caracul” de la sèrie “Les increïbles aventures de l’Ot i l’Òria” de Teresa Montsech i Galdric Sala.

Ja el diumenge dia 23, amb suport logístic de l’Ajuntament, hi haurà parades de roses i llibres a diferents punts del municipi, instal.lades per entitats i particulars. En dues de les parades hi haurà signatura d’exemplars per part de dos autors locals: Marina Altimira, que signara a partir de les 11 del matí a Rius i Taulet, 19 (Llibreria Ferrer) i Galdric Sala juntament amb Teresa Montsech, que signaran a la parada instal.lada a la Plaça de l’Ajuntament. A continuació detallem les parades que trobarem aquest diumenge així com la seva ubicació.

Junts x CAT (Plaça 11 de setembre), AFA IES Gerbert d’Aurillach (Ctra. de Vic amb Eugeni d’Ors), PAH (Plaça 11 de setembre), Galdric Sala i Teresa Montsech (Plaça de l’Ajuntament), Rosa Mª Ferrer (Llibreria, Rius i Taulet, 19), AAVV Torroella de Baix ( davant Can Ferrer, direcció Navarcles i parada bus de Torruella, direcció Sant Fruitós), Niu de Petjades (Ctra. de Vic, 61), Associació Més Gent fent Poble (Plaça 11 de setembre), Som Sant Fruitós (Plaça 11 de setembre), El Tuc (Ctra. de Vic, 127), ERC AM (Ctra. de Vic amb carrer Sallent), AAVV La Rosaleda (Carrer Lledoners, costat benzinera) i Frifènics (Plaça 11 de setembre).

 

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com