0 Shares 1146 Views

La deixalleria de Sant Fruitós de Bages reobrirà aquest dimecres 22 d’abril amb horari reduït i només per a activitats econòmiques

23 d'abril de 2020
1146 Views

La deixalleria continua tancada als particulars fins a nou avís com a mesura de prevenció per la crisi del Covid-19.

A partir d’aquest proper dimecres, 22 d’abril, la deixalleria fixa de Sant Fruitós de Bages començarà a donar servei a les activitats econòmiques amb un horari molt més reduït de l’habitual.

La deixalleria únicament obrirà per rebre residus provinents d’empreses, comerços, tallers… però continuarà tancada als particulars fins a nou avís com a mesura de prevenció per la crisi del Covid-19.

A més, es limitarà el número de persones permeses dins les instal·lacions per garantir la distància de seguretat entre els usuaris i minimitzar el risc de contagi. Aquesta mesura d’obrir només per professionals i no pels particulars és una decisió que s’aplica a nivell de tot Catalunya.

El Consorci del Bages per a la gestió de residus ha pres la decisió de fer aquesta primera fase de reobertura molt limitada per atendre les necessitats de les activitats econòmiques que ja han tornat a la seva activitat habituals fa uns dies. Però es mantenen tancades als particulars d’acord amb l’estat d’emergència actual i les recomanacions de confinament i de sortir de casa només per a activitats imprescindibles. D’altra banda, el Consorci fa una crida a la col·laboració de la ciutadania per evitar abandonament de voluminosos a la via pública i demana que aquests objectes es guardin a casa fins que tornin a obrir les deixalleries o es reprengui el servei de recollida de voluminosos porta a porta.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

“Alcarràs” a Sant Fruitós
38 views
38 views

“Alcarràs” a Sant Fruitós

Redacció - 25 de novembre de 2022
Horaris ASFE del cap de setmana
34 views
34 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 25 de novembre de 2022
Secció FC Fruitosenc
64 views
64 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 25 de novembre de 2022
Editorial 1619
31 views
31 views

Editorial 1619

Brogit Difonem Cultura - 25 de novembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com