La Cursa dels Llebrers de Galgos112 va reunir, diumenge, a 300 persones al bosquet

Comunicació GALGOS 112
Lectura de 3 min

La Cursa dels Llebrers de Galgos112 va reunir, diumenge, a tres-centes persones al bosquet de Sant Fruitós de Bages per a participar en la canicròs i la caminada solidària que arribava a la 9a edició. Enguany es van superar totes les expectatives superant el rècord d’inscrits des que es va crear aquesta cursa. Tota la recaptació va íntegrament a Galgos112 per continuar rescatant gossos llebrers i podencs.

- Anunci patrocinat -

El recorregut circular es va iniciar i acabar a la zona del Bosquet en el qual durant 7,17 quilòmetres els participants van recórrer corriols i camins de pista passant per Sant Benet de Bages i retornant al punt d’inici. A les nou del matí, 63 participants de la canicròs dividits en set calaixos van iniciar el recorregut de 171 metres de desnivell i considerat moderadament tècnic.

Seguidament, un total de 237 caminants amb els seus gossos, i alguns participants sense, van recórrer el circuit amb una mitjana d’una hora i mitja. Un cop al bosquet van recuperar forces amb un esmorzar a base de botifarra o opció vegana. Tots els participants van rebre una bossa de corredor amb diferents obsequis de les empreses col·laboradores. Tot seguit, es va procedir a l’entrega de premis als guanyadors de la canicròs amb la presència d’Àdria Mazcuñán, alcaldesa de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, i de Felip Echarri, primer tinent d’alcalde.

Elan Cortada de Bugiateam va quedar primer en la classificació final de la cursa amb un temps de 00:26.265,468, seguit d’Xavier Masramon de Canix amb un temps de 00:26.30,624 i en tercera posició, Albert Camps del Club Triatló Lluçanès amb 00:27:44,250

En categoria femenina, Íngrid Solé de Gosesport va guanyar la categoria femenina amb un temps de 00:31.18, i vuitena en la general. Jennifer Baeza de Canicross Team Kolyy amb un temps de 00:34,57 i setzena en la general va quedar en segona posició en la categoria femenina. I en tercera posició femenina, Egle Vaivade i dinovena en la general, amb un temps de 00:35.19.

En la categoria estrenada enguany anomenada “Tinc l’edat que vull”, per a participants nascuts abans de l’1 del 1978, en masculí, Jordi del Castillo de Club Canicross Les Franqueses va proclamar-se guanyador amb un temps de 00:37,14. En femení, Mercè Casadesus va guanyar amb un temps de 00:36,54.

Tots els participants van tenir opció a participar en el sorteig d’una trentena de productes i serveis oferts per empreses que van col·laborar en aquesta edició.