0 Shares 885 Views

La Cursa dels Llebrers de Galgos112 a Sant Fruitós de Bages reuneix a més de dues-centes persones

18 de febrer de 2022
885 Views
Per: La cursa dels Llebrers Foto titular:@foxphotho

La Cursa dels Llebrers de Galgos112 va reunir, diumenge, a dues-centes setanta persones al bosquet de Sant Fruitós de Bages per a participar en la canicròs i la caminada solidària que arribava a la 8a edició.
Enguany es van superar totes les expectatives superant la previsió de 250 places, esgotant-se totes les places deu dies abans del dia de la cursa. Per això, des de l’organització, es va decidir augmentar el nombre de places a causa de l’alta demanda. Tota la recaptació va íntegrament a Galgos112 per continuar rescatant gossos llebrers i podencs.
El recorregut circular es va iniciar i acabar a la zona del Bosquet en el qual durant 7,7 quilòmetres els participants van recórrer corriols i camins de pista passant per Sant Benet de Bages i retornant al punt d’inici. A les nou del matí, tot i plovisquejar, no va impedir donar la sortida als 49 participants de la canicròs dividits en set calaixos en un recorregut de 328 metres de desnivell positiu i considerat moderadament tècnic.

Seguidament, un total de 221 caminants amb els seus gossos, i alguns participants sense, van recórrer el circuit amb una mitjana d’una hora i mitja. Un cop al bosquet van recuperar forces amb un esmorzar a base de botifarra o esmorzar vegà. Tots els participants van rebre una bossa de corredor amb diferents obsequis de les empreses col·laboradores. Tot seguit, es va procedir a l’entrega de premis als guanyadors de la canicròs amb la presència d’Àdria Mazcuñán, alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Pau Nacenta Merinas de Sant Salvador de Guardiola va quedar primer en la classificació final de la cursa amb un temps de 00:26.26,793, seguit d’Elan Cortada Cabañas de Moià amb un temps de 00:28.19,773 i en tercera posició, Xavier Masramon Sanguino de CaniXCat amb 00:28:29,637.

En categoria femenina, Mireia Gràcia Mas de Navarcles va guanyar la categoria femenina amb un temps de 00:37,41, i dinovena en la general. Walia Caler Abarca de Gosesport Catalunya amb un temps de 00:38,13 i vint-i-una en la general va quedar en segona posició en la categoria femenina. I en tercera posició femenina, Mercè Magem Prat de Sant Vicenç de Castelllet, i vint-i-cinquena en la general, amb un temps de 00:39,27.

Tots els participants van tenir opció a participar en el sorteig d’una trentena de productes i serveis oferts per empreses que van col·laborar en aquesta edició.