0 Shares 292 Views

La Clínica Sant Josep i el grup Dexeus Dona s’uneixen per oferir un nou servei de ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida punter a la Catalunya Central

25 de setembre de 2023
292 Views
  • El projecte es posarà en marxa el pròxim 9 d’octubre i té com a objectiu replicar el model assistencial que Dexeus Dona té a Barcelona per evitar que les dones de la Catalunya Central s’hagin de desplaçar per a ser ateses 
  • Aquest nou model assistencial comportarà un conjunt de millores per a les pacients que es visiten per mútua o de manera privada, ja que implicarà la prestació de nous serveis i agilitzarà la realització de proves diagnòstiques i tractaments.

La Clínica Sant Josep de Manresa (CSJ), gestionada per la Fundació Althaia, i el grup Dexeus Dona, pioner i referent a Europa en l’àmbit assistencial de salut de la dona, han signat un acord per implantar un nou model assistencial en aquest centre hospitalari, que permetrà oferir atenció mèdica altament especialitzada en ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida a la Catalunya Central.

Aquest nou model d’atenció de Dexeus Dona es posarà en funcionament a partir del 9 d’octubre d’enguany i comportarà un conjunt de millores per a les pacients que es visiten per mútua o de manera privada, tant a la Clínica Sant Josep com les que fins ara s’atenen al centre mèdic Dexeus Dona Manresa, que traslladarà la seva activitat a unes noves instal·lacions de la CSJ, en un espai completament renovat i equipat amb les últimes tecnologies.

El director de la Clínica Sant Josep i adjunt a la direcció de la Fundació Althaia, el Dr. Albert Estiarte, detalla que “aquesta unió reforça la Clínica Sant Josep com un centre referent a la Catalunya Central. Sumem més recursos, més serveis i més professionals per donar una atenció totalment especialitzada i més personalitzada per a totes les dones i parelles que s’atenen de forma mutual i privada al territori. A més, s’amplien i es centralitzen els serveis de ginecologia, embaràs i reproducció en un nou espai de la Clínica Sant Josep, on es concentrarà l’atenció mèdica i diagnòstica i la tecnologia més innovadora.”

Ampliació d’equips i serveis

La implantació del model assistencial de Dexeus Dona portarà entre d’altres novetats:

-La incorporació d’un Servei especialitzat en Diagnòstic Ginecològic per la Imatge (DGI) que permetrà que, en un mateix dia i espai, la pacient pugui fer-se la revisió ginecològica anual i totes les proves diagnòstiques necessàries.

-Les patologies que es detectin en aquestes proves es podran tractar quirúrgicament a la Clínica Sant Josep, evitant desplaçaments a Barcelona.

-Fruit d’aquesta unió, la Clínica Sant Josep disposarà també d’un nou servei de reproducció assistida, amb accés a les proves diagnòstiques i els estudis de fertilitat femenina, masculina i de la parella.

“Per la nostra experiència, hem observat que les pacients, no només valoren una atenció mèdica de qualitat i professional, sinó també la proximitat i la rapidesa en l’assistència”, explica el Dr. Pere Barri Soldevila, President de Dexeus Dona. “El nostre centre és sensible a aquestes demandes com ho demostra el fet que puguis visitar-te, realitzar les proves diagnòstiques i obtenir els resultats en un mateix dia, o, en el cas que et diagnostiquin algun problema, planificar i realitzar el tractament en menys de dues setmanes. Per aquest motiu hem decidit reforçar la nostra presència a la Catalunya Central, que disposa de tota la infraestructura hospitalària de la Clínica Sant Josep, perquè les pacients no hagin de desplaçar-se fins a Barcelona”, afegeix.

Aquest nou servei d’atenció a la salut de la dona comptarà amb un ampli equip multidisciplinari integrat per professionals de la Clínica Sant Josep i de Dexeus Dona Manresa. Per tant, les pacients que ho desitgin podran continuar sent ateses pel seu ginecòleg/a de referència, i fer el seguiment de l’embaràs o les revisions a les noves instal·lacions, on també s’inclouran les proves de diagnòstic prenatal.

Un projecte atractiu per als professionals del territori

Aquest projecte també té com a objectiu ser atractiu per als professionals sanitaris del territori. La Clínica Sant Josep i el grup Dexeus Dona fomentaran la producció científica i la recerca, i el caire universitari d’ambdues institucions els permetrà desenvolupar un ambiciós programa de formació continuada.

Aquest projecte assistencial, científic i docent, pretén ser una oferta atractiva per ampliar les oportunitats laborals i de projecció professional de tots els col·lectius sanitaris del territori.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

10è aniversari de la nova biblioteca
77 views
77 views

10è aniversari de la nova biblioteca

Redacció - 18 de juny de 2024
Eleccions Parlament Europeu 2024
60 views
60 views

Eleccions Parlament Europeu 2024

Redacció - 18 de juny de 2024
Opinions de sobretaula: Una gimcana diferent
59 views
59 views

Opinions de sobretaula: Una gimcana diferent

Marina Puigdellívol - 18 de juny de 2024
Darreres activitats del curs
79 views
79 views

Darreres activitats del curs

Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós. - 17 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com