0 Shares 395 Views

La campanya electoral ha començat

19 de maig de 2023
395 Views

La campanya electoral ha arribat al seu equador i des de Montpeità hem volgut demanar a cada formació que es presenta faci una primera valoració d’aquesta primera part de la campanya i quines són les seves sensacions. Tots han respost positivament a la proposta i aquestes són les seves valoracions i les seves paraules. Comencem amb les paraules de Gent fent Poble.

Els barris de Torroella i Les Brucardes han estat les primeres parades de l’agrupació d’electors.

Gent fent Poble ha començat la campanya electoral amb diferents actes arreu del municipi. La primera parada va ser al barri de Torroella de Baix el divendres 12 i la segona a la urbanització de Les Brucardes, el dissabte 13. En ambdós casos, l’alcaldable Joan Carles Batanés, ha volgut transmetre les ganes i la il·lusió amb la que afronta la possibilitat de tornar a ser alcalde i ha volgut explicar els punts més importants i les accions més destacades que durà a terme als respectius barris si això succeeix. Veïns i veïnes han pogut conèixer, de primera mà, algunes de les propostes que conformaran el programa de govern de Gent fent Poble les quals van ser molt ben rebudes. A més, Batanés, ha pogut presentar noves incorporacions de la seva llista que l’han acompanyat durant tot el cap de setmana, així com també ho han fet les més veteranes.

 Un acte de joves per a joves: Un dels punts amb els que més s’ha reforçat Gent fent Poble ha estat amb el col·lectiu jove. Com ja es va poder observar a la presentació de la llista que va tenir lloc el passat 14 d’abril al Nexe, l’agrupació d’electors ha donat entrada a molts joves a la seva llista durant els últims mesos i, per això, ha volgut aprofitar per mostrar-ne tot el seu potencial. Així mateix, el passat dissabte 13 de maig, es va organitzar una tarda de DJ a la pista del bosquet on els joves van poder gaudir d’una tarda de música i refrigeri en bona companyia.

La campanya no s’atura a escassos 15 dies per les eleccions, l’agenda de Gent fent Poble està atapeïda d’actes. De fet, aquest mateix dimarts comencen unes trobades amb una format més distès i que ja van funcionar molt bé durant la campanya de 2015. Sota el lema “Un cafè amb el candidat Joan Carles Batanés”, l’alcaldable es posa a disposició dels ciutadans per fer un cafè i comentar propostes, debatre i en definitiva, fer poble, a diferents establiments del municipi. Presentació del programa el 19 de maig al bosquet, trobada amb els veïns de Pineda de Bages el 20 o les dues trobades programades pel 21 de maig amb veïns de la Rosaleda al migdia i els de la Torre Sanmartí a la tarda son els propers actes que Gent fent Poble ha programat per poder mostrar a tots els santfruitosencs i santfruitosenques que són la millor opció per a les properes eleccions municipals del 28 de maig.

                                                                                                                 GENT FENT POBLE

 

A continuació la valoració d’ERC.

Explicant les propostes per al període 2023-2027 i la feina feta.Ens trobem ja en plena primera setmana electoral i des d’ERC Sant Fruitós volem posar en valor el retorn rebut per part dels santfruitosencs i santfruitosenques.

La primera parada la vam fer el passat divendres 13 de maig al Nexe-Espai de Cultura amb l’acte de presentació dels membres de la llista i dels principals eixos que volem treballar per al període 2023-2027. Aquests passen per la transformació democràtica, social, verda i econòmica que ja hem estat impulsant.

Seguidament, dissabte vam posar el focus a la Rosaleda i les Brucardes. Ambdós actes van servir per intercanviar opinions amb els veïns presents, fer balanç de la feina feta i exposar-los també els objectius que plantegem per als propers quatre anys.

Malauradament a les Brucardes ens vam veure obligats a anular la ruta de reconeixement de l’entorn que teníem prevista per la pluja. Tanmateix, si ha de servir perquè ajudi a mitigar la greu situació de sequera en la que ens trobem, entomem de bon grat que l’arribada de la pluja ens faci anular part dels actes!

Finalment vam tancar el cap de setmana organitzant un vermut el diumenge al matí en un ambient molt més distès i, a la tarda, vam acompanyar a infants i famílies a l’espectacle familiar “Ludus” al cobert de la Màquina del Batre.

El proper cap de setmana, arribarà el torn de Pineda de Bages el dissabte al matí (12.30) i Torroella de Baix diumenge tarda (18:00h). Entremig, el diumenge també durem a terme una Arrossada Popular al Parc del Bosquet.

Per cloure, volem fer menció a la nit d’inici de campanya, moment en què es pengen els cartells i pancartes electorals. Un any més hem vist com alguns iniciaven la penjada de cartells abans de l’hora acordada, atacaven gestual i verbalment alguns membres de la nostra candidatura i generaven un ambient de crispació generalitzat que rebutgem.

Lamentem aquestes actituds i convidem a totes les candidatures a fer una campanya neta i honesta.

                                                                                                                                        ERC

 

A continuació és el PSC qui ens ofereix les seves valoracions.

 Des del PSC fem una valoració molt positiva d’aquesta primera setmana de campanya electoral. Hem esmerçat esforços en conèixer de primera mà i parlar amb les persones per tal d’intercanviar les prioritats en la vida municipal.

Converses enriquidores per la varietat de visions que té el ciutadà. Ara ens toca fer els actes amb més concurrència i els realitzarem entre el 18 i el 21 de maig.

L’acte central de campanya el realitzarem diumenge a les 19 hores al cobert de la màquina de batre, on explicarem fil per randa totes i cadascunes de les propostes que volem realitzar per Sant Fruitós.

Hem trobat a faltar sensibilitat i la neutralitat exigida en període electoral amb el farciment de símbols partidistes a la façana del consistori. S’han retirat una part d’ells nomes per petició nostra a la JEZ. Esperem que compleixin la llei i en el decurs d’aquests dies acabin de retirar els que resten pendents. Agrair als ciutadans i les diferents entitats la seva amabilitat en les converses mantingudes. Continuarem la ultima setmana treballant, amb tots els ànims per continuar fent avançar Sant Fruitós i la seva gent.

                                                                                                                                          PSC

Junts per Sant Fruitós és la següent agrupació en fer la valoració del que portem de campanya.

Junts per Sant Fruitós de Bages destaca una campanya electoral centrada en el compromís i la proximitat amb els veïns i veïnes. En el marc de l’emocionant campanya electoral, Junts per Sant Fruitós de Bages s’enorgulleix de valorar la feina realitzada per tots els membres de la candidatura, els quals han demostrat un compromís ferm amb el municipi i els seus veïns. Amb la guia i el lideratge del nostre cap de campanya, hem dut a terme una preparació prèvia exhaustiva que ha sentat les bases per a una campanya plena d’idees fresques i creatives.

Una de les claus del nostre enfocament ha estat la generació d’idees a través de sessions de pluja d’idees, on cada membre del grup ha tingut l’oportunitat d’aportar els seus pensaments i perspectives. Aquest procés ha fomentat la diversitat d’idees i ens ha permès desenvolupar una estratègia sòlida i efectiva per a transmetre el nostre missatge de compromís amb la feina des d’ara mateix, sense perdre temps en discussions que desvien el focus i no porten enlloc.

En aquest sentit, hem posat un gran èmfasi en la creació d’imatges netes i senzilles que permetin transmetre clarament el nostre missatge. Creiem fermament en la importància d’una comunicació visual efectiva, i per això hem treballat intensament en eldisseny de materials gràfics impactants que reforcin la nostra imatge i arribin al cor dels ciutadans. A més, hem sorprès a moltes persones amb efectes sorpresa al llarg de la campanya, generant un ambient d’expectativa. Una de les nostres iniciatives més destacades ha estat la presència d’una furgoneta personalitzada que circula pel municipi, cridant l’atenció dels ciutadans i generant conversa al voltant de les nostres propostes. També hem col·locat grans pancartes en llocs clau del municipi per assegurar-nos que el nostre missatge arribi a tots els racons.

I el millor està per venir. Durant la pròxima setmana, tenim preparades més sorpreses que segurament captaran l’atenció del  santfruitosencs i reforçaran encara més la nostra imatge de compromís i treball dur.

És important destacar que malgrat les diferències d’edat entre els integrants del nostre equip, hem creat un ambient fantàstic i de gran complicitat. Valorem les perspectives diverses que cada membre aporta, ja que ens enriqueixen i ens ajuden a millorar dia a dia. Junts per Sant Fruitós està decidit a convertir el nostre municipi en un lloc millor, més saludable en el sentit més ampli d’aquesta paraula i això només és possible gràcies a la feina en equip!!

                                                                            JUNTS PER SANT FRUITÓS DE BAGES

 

Finalitzem aquesta mostra de valoracions amb les paraules de SOM SANT FRUITÓS

Des de SOM Sant Fruitós fem una primera valoració de campanya molt positiva. La preparació de la penjada de cartells i pancartes ha estat tot una experiència per molts dels membres del nostre grup, ja que per la majoria d’ells és la primera campanya electoral que viuen. L’Equip de SOM Sant Fruitós, vam iniciar el camí cap a les municipals amb molta alegria i il·lusió per part de tots els membres de l’equip i dels nostres col·laboradors. Demanar el VOT per SOM Sant Fruitós i donar a conèixer la nostra candidatura i el nostre projecte, és l’objectiu d’aquesta campanya.

Els membres de SOM Sant Fruitós, vam tenir clar aquella nit, que prioritzàvem la nostra seguretat per sobre d’ocupar els espais electorals no assignats i prioritzar la cordialitat i l’entesa amb les altres formacions polítiques a l’hora de compartir espais. En definitiva, volíem gaudir de forma positiva l’experiència, així que quan ens trobàvem amb altres formacions polítiques establíem bona sintonia i inclús amb algunes d’elles els hi vam facilitar els nostres recursos i eines per tal de facilitar la seva feina.

Com a incidència podem destacar la retirada d’una de les nostres pancartes. Aquests darrers dies també hem trobat a faltar algun cartell. Cal dir, que SOM fa molts dies que treballem per donar-nos a conèixer i per fer-nos presents en el municipi, hem parlat, visitat i compartit moltes converses amb veïns i veïnes, entitats i associacions de Sant Fruitós i ara en calia fer-nos visibles amb els cartells i pancartes, típiques

de totes les campanyes electorals. Hem realitzat diferents actes i estem donant a conèixer als ciutadans de Sant Fruitós les nostres propostes i el nostre programa electoral que en breu també rebreu a les vostres llars, actes que valorem positivament, tot i què som conscients que cal que reflexionem sobre aquests, ja que les formacions hem de ser capaços de poder engrescar i motivar als veïns i veïnes en les polítiques municipals i generar més participació i debat.

Volem fer arribar a tothom el nostre projecte i això ho volem fer dins d’una campanya

electoral respectuosa i neta, per tant, treballarem amb actitud positiva i dialogada. També demanem que es respecti tot el material de campanya, el nostre i el de les altres formacions polítiques. Només ens cal dir que desitgem una molt bona campanya electoral a tothom, que es gaudeixi del camí cap a les eleccions municipals.

                                                                                                               SOM SANT FRUITÓS

 

Així veuen, doncs, aquesta primera part de campanya les diferents formacions, a qui agraim la seva predisposició a fer les seves valoracions a petició de Montpeità. Desitgem una bona segona part de campanya a tots i, sobretot, amb bon ambient.

 

REDACCIÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
119 views
119 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
137 views
137 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com