0 Shares 478 Views

La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages acollirà l’exposició “El procés a punta de BIC”

25 de juliol de 2018
478 Views

L’exposició, de Jordi Magrià, obrirà portes el dia 3 de setembre i tancarà el dia 9 del mateix mes.

La inauguració oficial de l’exposició no serà fins l’endemà dia 4 de setembre on hi haurà la presència de l’autor de l’obra, en Jordi Magrià, l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, i en David Vila del col·lectiu Músics per la Llibertat.

Magrià s’ha anat convertit en un fenomen gràcies als seus retrats amb bolígraf BIC de Carles Puigdemont, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que va completar amb els retrats de la resta de presos polítics. Amb l’ajuda de les xarxes socials volia fer arribar els seus retrats a les famílies dels presos i va acabar generant un boom de felicitacions pel realisme dels seus retrats. Arrel d’això, els seus dibuixos es van començar a donar a conèixer i la seva exposició ja ha passat, o passarà durant aquest estiu, per varis punts del territori català com són Reus, Vic , Barcelona, Girona o Sant Cugat del Vallès.

Sant Fruitós de Bages serà el primer municipi de la comarca en acollir l’ exposició “ El procés a punta de BIC”, organitzada pel propi Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, la Biblioteca Municipal i Música per la Llibertat.

En l’exposició, l’autor vol explicar el procés en el qual es troba immers Catalunya a partir de 21 retrats fets a bolígraf que mostren tant els presos i preses polítiques, com moments del 27 de setembre i de l’1 d’octubre.

Durant l’exposició uns voluntaris recaptaran fons per tal d’ajudar a les famílies d’aquells/es qui han estat presos/es o s’han hagut d’exiliar.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com