0 Shares 765 Views

La 100a edició de la Volta Ciclista a Catalunya es viurà sense públic en arribades i sortides

21 de març de 2021
765 Views
Text i foto: Premsa Volta Catalunya/ JG.

La 100a edició de la Volta Ciclista a Catalunya tindrà lloc del 22 al 28 de març de 2021 en condicions especials, tal i com s’esperava, per tal d’adaptar-se a tots els protocols de la Covid-19. El principal fet diferencial serà que s’establirà una bombolla de cursa per aïllar corredors, personal d’equip i organització de l’exterior, i per tant les sortides i les arribades de la cursa es celebraran sense públic.

D’acord amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Volta engega així una campanya de comunicació animant a tota la població a seguir una edició tan especial com la 100 per televisió i els mitjans informatius, i anuncia que amplia la difusió de retransmissió de les etapes: Hi haurà dues hores de cobertura televisiva diària en les set etapes previstes a disposició de les televisions amb drets d’emissió. Una magnífica notícia que ajudarà a que ningú es perdi cap detall de la prova.

Cal recordar que la Volta s’emetrà en directe a territori estatal per Esport3, TDP, Eitb i Eurosport, i que en la darrera edició va arribar fins a 190 països mitjançant 30 difusors internacionals. Les seves imatges arriben en directe als cinc continents per mostrar les evolucions dels millors ciclistes del món.

Seguint els estrictes protocols sanitaris, les zones de sortida i d’arribada estaran delimitades per tanques i el públic no hi podrà accedir per tal d’evitar aglomeracions i poder preservar la bombolla de cursa.

Entre altres mesures que contemplen els protocols, no s’anunciaran tampoc les zones d’avituallament al llarg del recorregut.

Tot el personal acreditat de la bombolla haurà de portar un PCR previ negatiu de 72 hores per tal de poder recollir l’acreditació i poder estar present a la Volta, així com la premsa acreditada que seguirà durant tota la setmana la cursa.

Després d’un any d’absència a causa de la pandèmia, la Volta Ciclista a Catalunya torna amb una participació de luxe, amb els millors ciclistes del món: Alejandro Valverde, Enric Mas, Marc Soler, Chirs Froome, Richard Carapaz, Marc Hischi, David De la Cruz o Thomas de Gendt són només  alguns dels corredors que han confirmat ja la seva presència a la cursa.

Sant Fruitós de Bages serà esprint especial el dimecres 24 durant la tercera etapa, del Canal Olímpic de Catalunya fins a Vallter 2000, de 203 Kms. També el divendres 26, es disputarà la cinquena etapa que sortirà de La Pobla de Segur amb arribada a Manresa.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com