0 Shares 799 Views

+KVi i Sopar d’arrossos

20 de febrer de 2022
799 Views
Per: Nou Celler

El proper dijous 24 de febrer i, emmarcat dins els actes de l’emblemàtica Festa de l’Arròs de Sant Fruitós, tindrà lloc el tast maridatge d’arrossos i vins. Aquest serà la 4a edició, després de l’aturada dels darrers anys degut a la pandèmia derivada de la Covid-19. L’esdeveniment tindrà lloc a la sala Nexe de la mateixa població a les 20:30 h.
Enguany el sopar estarà dirigit per Irene Cozas, sommelier del Restaurant L’Ó de Sant Benet de Bages, guardonat amb una estrella Michelin. Els xefs que hi participaran seran:
JORDI LLOBET, de l’Espaigastro amb el seu arròs d’ostra del Delta amb espirulina.
JORDI SERVALLS, apassionat de la cuina d’avantguarda i cuiner del restaurant Kursaal, amb el seu arròs de bacallà amb tripa, peu de porc i llenegues.
MARC i NU, del nou restaurant La Masia de Sallent dels germans Parareda, que ens oferirà un arròs de carxofes amb pernil.
Les bodegues convidades són: Can Serra dels Exibis, Castell d’Encus, el celler Sant Miquel d’Oló i Albet i Noya.
Enguany l’arròs serà del Montsià del Delta de l’Ebre.
El sopar tindrà un preu de 55 € i els tiquets es poden comprar anticipadament al Nou Celler.
Amants de l’arròs, no us ho podeu perdre!
+K VI
El proper dissabte 26 de febrer i emmarcat dins els actes de la Festa de l’Arròs de Sant Fruitós de Bages tindrà lloc per setena edició l’acte +KVi a l’espai del Nexe de Sant Fruitós de Bages a les 19.00 h.
Enguany, i amb el canvi climàtic com a eix central, hi haurà una petita taula rodona amb Raul Bobet, del celler Castell d’Encus; Joan Soler, President de la DO Pla de Bages; Oriol Garriga, del celler Sant Miquel d’Oló i Josep Maria Albet, del celler Albet i Noya, tot conduït i presentat per la sommelier i millor tastadora en els Premis Vinari Sílvia Culell.
Un cop acabada la presentació i taula rodona es podran degustar els vins de les bodegues participants acompanyats per l’arròs d’espigalls del Genís de Cal Fusteret.
L’acte és gratuït i el preu del tast és de 15 € i inclou, a part de la degustació dels 4 vins i l’arròs, una copa de regal. Els tiquets es poden comprar anticipadament al Nou Celler de Sant Fruitós.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Cursa Nats
1027 views
1027 views
L’aprenent
70 views
70 views

L’aprenent

Redacció - 17 d'abril de 2024
Maria Antònia
79 views
79 views

Maria Antònia

Francesc Gannau - 17 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com