0 Shares 346 Views

+K VI

12 febrer, 2020
346 Views

El proper 22 de febrer de 2020 tindrà lloc per sisena edició l’acte +KVi a l’espai del Nexe de Sant Fruitós de Bages a les 19h.
Enguany i amb l’enoturisme com a eix central, el divulgador de la cultura del vi Enric Santisteban (Tècnic de comunicació i Enoturisme a VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) introduirà l’acte parlant de l’enoturisme al món, focalitzant-se en Napa Valley, Xina i Bordeaux, la Cité du Vin. Tot seguit hi haurà una petita taula rodona amb Salvador Puig, Director General D’INCAVI, Frank Margenat d’Oller del Mas, Quim Fargas de Fargas Fargas i Ricard Vilalta de Bages Terra de Vins, empresa dedicada a les experiències enoturístiques dins la comarca, tot guiat i conduit per la periodista Ruth Troyano.
Un cop acabada la presentació i taula rodona es podran degustar els vins de les bodegues participants així com també vins de Xina, i Bordeaux especialment triats per l’ocasió. Els vins estaran acompanyats per l’arròs d’espigalls del Genís de Cal Fusteret, cap de colla dels arrossaires de Sant Fruitós.
El preu del tast és de 14€ i inclou una copa de regal. Els tiquets es poden comprar anticipadament al Nou Celler i també el mateix dia in situ.
Per a més informació, podeu contactar directament a nouceller@gmail.com

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Foto record.
141 views
141 views

Foto record.

Redacció - 30 setembre, 2020
Escola segura
328 views
328 views

Escola segura

Redacció - 30 setembre, 2020
Poema de Joan Margarit.
50 views
50 views

Poema de Joan Margarit.

Redacció - 30 setembre, 2020