0 Shares 1526 Views

+K VI

12 de febrer de 2020
1526 Views

El proper 22 de febrer de 2020 tindrà lloc per sisena edició l’acte +KVi a l’espai del Nexe de Sant Fruitós de Bages a les 19h.
Enguany i amb l’enoturisme com a eix central, el divulgador de la cultura del vi Enric Santisteban (Tècnic de comunicació i Enoturisme a VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) introduirà l’acte parlant de l’enoturisme al món, focalitzant-se en Napa Valley, Xina i Bordeaux, la Cité du Vin. Tot seguit hi haurà una petita taula rodona amb Salvador Puig, Director General D’INCAVI, Frank Margenat d’Oller del Mas, Quim Fargas de Fargas Fargas i Ricard Vilalta de Bages Terra de Vins, empresa dedicada a les experiències enoturístiques dins la comarca, tot guiat i conduit per la periodista Ruth Troyano.
Un cop acabada la presentació i taula rodona es podran degustar els vins de les bodegues participants així com també vins de Xina, i Bordeaux especialment triats per l’ocasió. Els vins estaran acompanyats per l’arròs d’espigalls del Genís de Cal Fusteret, cap de colla dels arrossaires de Sant Fruitós.
El preu del tast és de 14€ i inclou una copa de regal. Els tiquets es poden comprar anticipadament al Nou Celler i també el mateix dia in situ.
Per a més informació, podeu contactar directament a nouceller@gmail.com

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
59 views
59 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
75 views
75 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com