0 Shares 536 Views

JxSF 29 millores pels ciutadans de Sant Fruitós

26 de juliol de 2019
536 Views

JxSF col·laboren, juntament amb la resta d’oposició, en l’aportació d’un paquet de millores que són acceptades pel govern municipal.
Junts per Sant Fruitós, tal i com va dir el seu cap de llista, Vicenç Llorens, en el Ple Extraordinari celebrat ahir 24 de juliol, «no pretenem bloquejar ni entorpir, sinó buscar el màxim consens i transparència» i és en aquesta línia en la que estem treballant, malgrat que, després de moltes reunions amb el govern, no hagi estat possible arribar als acords necessaris.
Si que s’ha arribat a un consens amb la resta de grups de l’oposició, després de posar sobre la taula totes les idees, posicionaments i, el que és més important, sense línies vermelles, per tal d’aconseguir acords que aportin beneficis directes per la ciutadania de Sant Fruitós.
Junts per Sant Fruitós vol arribar a acords mitjançant el diàleg i el respecte, però no hi han ajudat gens els missatges que l’alcalde Batanés reconeixia haver enviat a entitats i empreses relacionades amb els membres del grup municipal, a través del Whatsapp i des del correu electrònic d’alcaldia, on el contingut portava a interpretacions fora de la realitat i, entre altres coses, titllava als membres del nostre grup municipal de mesquins (persones que humilien als altres).
Tot i això, Junts per Sant Fruitós, conjuntament amb la resta de grups de l’oposició, ha aconseguit, tal i com reconeixia ahir el Sr. Batanés, 29 punts de millora per la ciutadania de Sant Fruitós, millores en aspectes com la transparència, el control de les inversions, la despesa municipal, l’aportació de valor als grups de treball en comissions externes… Sense el treball del grup de JXSF amb la resta de grups de l’oposició, això no hauria estat possible. I si són mesures acceptades pel govern vol dir que són bones pel poble i pels seus veïns i veïnes, ja que un alcalde mai acceptaria mesures que fossin contraproduents pels seus ciutadans.
El punt de màxima discòrdia ha estat entre els sous que volen cobrar les regidores i regidors de Gent fent Poble i el que considerem, des del nostre grup a l’oposició, un sou d’acord a les funcions i tasques realitzades.
Per nosaltres un sou mensual de 1.473,69€ bruts (1.208,43 nets aplicant una retenció del 18%) per treballar gairebé mitja jornada (55%) és un bon sou, tenint en compte que a més a més aquesta dedicació parcial permet, a les regidores i regidors de govern, la compatibilitat amb la seva tasca professional, per la qual també cobraran una remuneració econòmica. Hi ha professions i dedicacions en els que les responsabilitats van inherents al càrrec que s’ocupa, per tant no s’han de contemplar com a partida a part de les remuneracions.
Junts per Sant Fruitós, tal i com van fer també els altres grups de l’oposició, van demanar deixar el punt de l’aprovació del cartipàs sobre la taula per tal de treballar, analitzar i madurar el contingut del document que ahir es proposava per aprovar. Un document que tot i que els portaveus del grup van estar presents en l’elaboració manuscrita i de negociació en la reunió prèvia, no van poder llegir el seu redactat final ni acabar de treballar-lo amb la resta dels components dels seus grups abans del ple. Això va portar a votar en contra, ara s’haurà d’analitzar el document i treballar de forma ràpida en la resolució de l’aprovació del cartipàs municipal.
I en aquest punt volem deixar clar que tant el Sr. Llorens com el Sr. Echarri estan a aquí per treballar, sumar, aportar i vetllar pels interessos de les veïnes i veïns de Sant Fruitós de Bages i no pas per fer cap pantomima.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Agredolç homenatge
188 views
188 views

Agredolç homenatge

Rosa Carrera March - 22 d'abril de 2024
La descoberta de l’art a educació infantil
60 views
60 views

La descoberta de l’art a educació infantil

Escola Monsenyor Gibert - 22 d'abril de 2024
La Biblioteca us recomana:
47 views
47 views

La Biblioteca us recomana:

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 22 d'abril de 2024
Editorial 1685
1080 views
1080 views

Editorial 1685

Redacció - 22 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com