0 Shares 798 Views

Junts per Sant Fruitós demana al govern municipal l’increment de les dotacions policials i millores en seguretat

24 de novembre de 2019
798 Views

Aquest cap de setmana ha estat especialment dur per la urbanització Les Brucardes i els seus veïns i veïnes, degut a l’elevat nombre de robatoris que han sofert.
En primer lloc, des de Junts per Sant Fruitós, volem solidaritzar-nos amb les famílies afectades i ens posem a la seva disposició per ajudar en tot el que calgui i, en segon lloc, demanem a l’equip de govern municipal que prioritzi les inversions en els temes de seguretat per davant de qualsevol altre qüestió.
Ja en la passada legislatura vàrem demanar més dotacions per incrementar el nombre de policies locals i això no ha succeït. Així, ens trobem que per a un municipi que té més 22 km2, 5 nuclis de població diferents, cases aïllades i un gran nombre de polígons, durant la nit només compta amb una patrulla formada per un vehicle i dos agents, una dotació que per a nosaltres és del tot insuficient.
Trobem bé que des de l’Ajuntament es demani a les altres institucions més mesures de seguretat, però també és cert que des del propi Ajuntament es podria fer molt més del que es fa. Per exemple, tenim encara dos nuclis de població sense càmeres de vigilància (La Rosaleda i Torroella de Baix), no s’ha incrementat la plantilla d’agents de policia local, no s’han posat pilones retràctils ni s’han pres mesures en totes les urbanitzacions per il·luminar millor les zones més vulnerables o amagades, no s’ha plantejat la figura dels vigilants (que en altres municipis estant donant molt bons resultats) i en canvi s’inverteixen quantitats molt elevades de diners en altres qüestions que podrien demorar-se una mica en el temps, com ara el projecte per construir un skate park al polígon Riu d’Or, valorat en gairebé sis-cents mil euros i que s’ha aprovat fa pocs dies. Per això demanem al govern municipal que posposi aquest projecte per uns mesos i destini els diners a millorar la seguretat del nostre municipi.
Junts per Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1705 views
1705 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
54 views
54 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com