0 Shares 626 Views

Junts per Sant Fruitós arranca oficialment la campanya amb una posada en escena enfocada a les persones i els valors necessaris per governar

17 de maig de 2019
626 Views

Aquest diumenge 12 de maig de 2019, Junts per Sant Fruitós i el seu candidat, Vicenç Llorens, han presentat la llista amb la qual es presenten per aconseguir l’alcaldia de Sant Fruitós de Bages. Ho han fet mostrant pinzellades dels eixos que formen part del projecte de govern i de la visió de futur pel municipi sota el lema >.
Durant l’acte, Vicenç Llorens ha estat l’encarregat de presentar un per un els membres de la seva llista i que compta amb 22 persones. Un cop s’han fet les primeres presentacions dels membres que tanquen aquesta llista, ha estat el torn dels set primers, moment en que cadascun d’ells ha dedicat un discurs a tots els assistents on han explicat, partint dels seus orígens, les principals propostes dels diferents eixos que formen aquest projecte. Entre aquests discursos s’ha parlat de seguretat, serveis socials especialment centrats en les persones grans, educació des de l’àmbit municipal i sobretot de valors i com canviar la cultura de treball de l’Ajuntament, que mica en mica s’ha anat allunyant del consens que ha de caracteritzar un poble.
Vicenç Llorens ha assegurat que “tenim un projecte molt potent, format per persones i professionals que representen els valors i el model d’èxit que volem aplicar”. Finalment ha acabat afirmant que “estem preparats per governar. En tenim ganes, tenim totes les forces per fer-ho, i estem convençuts que aconseguirem fer de Sant Fruitós un poble referent per tots els altres municipis de la comarca teixint complicitats”.
La candidatura ha comptat amb la presència i el suport del president del PDeCat, David Bonvehí, i de la presidenta comarcal del PDeCat al Bages, Ivet Castaño, en un acte que ha transcorregut a la Sala Polivalent del Nexe-Espai de Cultura i que ha comptat amb una afluència al voltant de 150 persones que han omplert la sala per interessar-se i donar suport al projecte de Junts per Sant Fruitós.
Junts per Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris ASFE del cap de setmana
202 views
202 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 29 de setembre de 2023
Editorial 1657
560 views
560 views

Editorial 1657

Redacció - 29 de setembre de 2023
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Pilar de la fonda
70 views
70 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com