0 Shares 765 Views

Joves del municipi participen en la creació del seu nou espai

17 de febrer de 2020
765 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha impulsat trobades amb diferents col·lectius i grups de joves del municipi per tal d’idear conjuntament com volen que sigui el nou espai jove del municipi. En aquest sentit s’han creat espais per facilitar la presa de decisions, on s’han recollit opinions i propostes a través de jornades de participació vivencial. Els i les joves han imaginat i creat les bases de la nova imatge de l’espai jove. Una imatge amb què s’identifiquin i un espai on se’n sentin part.
Aquestes trobades participatives han consistit en 4 sessions amb diferents grups. La primera trobada va agrupar joves majors de 18 anys i col·lectius de l’àmbit de joventut del municipi, la segona trobada va realitzar-se amb joves menors de 18 anys i a les següents hi van prendre part els delegats i sots delegats de l’institut Gerbert d’Aurillac i de l’escola Paidos
Aquests taller participatius han consistit en definir quina és la nova imatge que volen els joves per aquest espai. Amb les idees sorgides d’aquestes sessions es definirà la nova imatge mare de l’equipament i també s’han repensat els espais i serveis de l’Àrea d’Acció Juvenil. L’Àrea continuarà treballant amb un grup motor de joves sorgit arran d’aquestes trobades.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Transhumància
133 views
133 views

Transhumància

Redacció - 2 d'octubre de 2023
6a edició de la Mini Copa Bages
17 views
17 views

6a edició de la Mini Copa Bages

ASFE - 2 d'octubre de 2023
Frase de la setmana. Raimon
5897 views
5897 views

Frase de la setmana. Raimon

Redacció - 2 d'octubre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com