0 Shares 604 Views

Joan Carles Batanés, de nou, alcalde de Sant Fruitós

21 de juny de 2019
604 Views

Dissabte passat, a la sala de plens municipal, es va celebrar l’acte de Constitució de l’Ajuntament del nostre poble; en una sala plena de gom a gom, es va poder seguir, segons la pauta prevista legalment i que prèviament va explicat el secretari de l’ajuntament, el nomenament dels regidors que individualment van jurar o prometre el seu càrrec d’acord amb la formula legal prevista. Prèviament s’havia constituït la taula d’edat, formada per en Vicenç Llorens, regidor de més edat, i la Ingrid Bonells, regidora més jove.

A continuació es va fer la presentació de les candidatures que optaven a la elecció del seu cap de llista com a alcalde, tots els grups van presentar candidat, per la qual cosa tot seguit els regidors electes van procedir a votar, i el resultat final va ser el següent: Cristina Murcia va obtenir 2 vots, en Vicenç Llorens 2 vots, Àdria Mazcuñan 3 vots i Joan Carles Batanes 6 vots. Encara que fins al divendres el vespre hi havia la possibilitat d’un pacte entre ERC, JUNTSxSF i PSC amb l’Àdria com a candidata. En un comunicat a la matinada del dissabte, ERC anunciava que no presentaria aquesta candidatura.

Hi va haber un torn de paraules, en el qual els caps de llista de cada formació, van fer una exposició pública del raonament que els ha predisposat a prendre les decisions que en cada moment han considerat adients, de cara a presentar la seva candidatura o el fet de recolzar o no alguna de les altres.

Amb aquest resultat, es va procedir a nomenar com a Alcalde de Sant Fruitós de Bages a Joan Carles Batanes, que en aquesta ocasió governarà en minoria, i la resta de partits es queden a la oposició, tot manifestant que estaran a l’aguait de les accions que faci el govern municipal, amb la finalitat de continuar al servei dels ciutadans; per la seva part el nou alcalde, va manifestar que compte amb la resta de formacions per tirar endavant conjuntament, els nous reptes de futur que té el poble, recordant però que la seva formació va aconseguir el 42% dels vots; a continuació es va donar per finalitzat l’acte, enmig dels aplaudiments del públic assistent al ple.

Les àrees a l’Ajuntament han quedat distribuïdes de la següent manera:

  • Recursos Humans, Planejament i Territori, i Seguretat Ciutadana, Joan Carles Batanés
  • Festes, Ensenyament, Sanitat, Atenció a la Ciutadania y Civisme: Núria Clarella
  • Hisenda, Cultura i Patrimoni, i Medi Ambient: Xavier Racero
  • Promoció Econòmica i Entitats: Carme Cruz
  • Serveis Públics, Mon Rural, Espai Públic, Activitats i Obres: Cristian Marc Huerta
  • Comunicació, Participació Ciutadana i Acció Juvenil: Ingrid Bonells

S’han creat dues noves Àrees: Civisme i Mon Rural

La nostra Felicitació, tan a l’alcalde com als regidors nomenats, i encoratjar-los a fer front a la gran tasca que tenen per endavant, al posar-se al servei dels ciutadans de Sant Fruitós.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
76 views
76 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
143 views
143 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Menuts de bestiar
33 views
33 views

Menuts de bestiar

Miquel Puig Soler - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com