0 Shares 749 Views

Joan Carles Batanés, de nou, alcalde de Sant Fruitós

21 de juny de 2019
749 Views

Dissabte passat, a la sala de plens municipal, es va celebrar l’acte de Constitució de l’Ajuntament del nostre poble; en una sala plena de gom a gom, es va poder seguir, segons la pauta prevista legalment i que prèviament va explicat el secretari de l’ajuntament, el nomenament dels regidors que individualment van jurar o prometre el seu càrrec d’acord amb la formula legal prevista. Prèviament s’havia constituït la taula d’edat, formada per en Vicenç Llorens, regidor de més edat, i la Ingrid Bonells, regidora més jove.

A continuació es va fer la presentació de les candidatures que optaven a la elecció del seu cap de llista com a alcalde, tots els grups van presentar candidat, per la qual cosa tot seguit els regidors electes van procedir a votar, i el resultat final va ser el següent: Cristina Murcia va obtenir 2 vots, en Vicenç Llorens 2 vots, Àdria Mazcuñan 3 vots i Joan Carles Batanes 6 vots. Encara que fins al divendres el vespre hi havia la possibilitat d’un pacte entre ERC, JUNTSxSF i PSC amb l’Àdria com a candidata. En un comunicat a la matinada del dissabte, ERC anunciava que no presentaria aquesta candidatura.

Hi va haber un torn de paraules, en el qual els caps de llista de cada formació, van fer una exposició pública del raonament que els ha predisposat a prendre les decisions que en cada moment han considerat adients, de cara a presentar la seva candidatura o el fet de recolzar o no alguna de les altres.

Amb aquest resultat, es va procedir a nomenar com a Alcalde de Sant Fruitós de Bages a Joan Carles Batanes, que en aquesta ocasió governarà en minoria, i la resta de partits es queden a la oposició, tot manifestant que estaran a l’aguait de les accions que faci el govern municipal, amb la finalitat de continuar al servei dels ciutadans; per la seva part el nou alcalde, va manifestar que compte amb la resta de formacions per tirar endavant conjuntament, els nous reptes de futur que té el poble, recordant però que la seva formació va aconseguir el 42% dels vots; a continuació es va donar per finalitzat l’acte, enmig dels aplaudiments del públic assistent al ple.

Les àrees a l’Ajuntament han quedat distribuïdes de la següent manera:

  • Recursos Humans, Planejament i Territori, i Seguretat Ciutadana, Joan Carles Batanés
  • Festes, Ensenyament, Sanitat, Atenció a la Ciutadania y Civisme: Núria Clarella
  • Hisenda, Cultura i Patrimoni, i Medi Ambient: Xavier Racero
  • Promoció Econòmica i Entitats: Carme Cruz
  • Serveis Públics, Mon Rural, Espai Públic, Activitats i Obres: Cristian Marc Huerta
  • Comunicació, Participació Ciutadana i Acció Juvenil: Ingrid Bonells

S’han creat dues noves Àrees: Civisme i Mon Rural

La nostra Felicitació, tan a l’alcalde com als regidors nomenats, i encoratjar-los a fer front a la gran tasca que tenen per endavant, al posar-se al servei dels ciutadans de Sant Fruitós.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com