0 Shares 578 Views

Jo també sóc de Sant Fruitós

14 de juny de 2020
578 Views

ERC, JxSF i PSC, hem presentat una Moció de Censura al govern en minoria que en l’actualitat governa al poble. Ha estat una Moció legal i legitima. No ha estat una decisió fàcil, però sí que ha estat meditada i treballada.

En els darrers dotze mesos, tots els membres que conformem l’oposició hem vist com dia darrera dia la nostra tasca com a regidors dins del consistori, era menystinguda i de retruc era menystingut tot el gruix de votants als que representem.

I d’aquesta manera hem perdut del tot la confiança en l’alcalde i el seu equip. I per tant han perdut el nostre suport.

Entenem totes les mostres de disconformitat i sorpresa per part d’alguns santfruitosencs i santfruitosenques, però volem fer una crida a la calma i a l’oportunitat de poder engegar un procés d’estabilitat i treball vinguda del consens que facilita un govern de majoria com el nostre.

ERC, JxSF i PSC, conjuntament, entenem el canvi com una finestra oberta per millorar tot allò que és millorable. I al mateix temps és una garantia de transparència, rigor i treball, per posar a les persones al centre de les polítiques, així com la garantia d’una bona planificació del futur, lluny de l’especulació, imprudència i malbaratament actuals.
Farem un govern basat en el compromís, el diàleg i el respecte. Un govern centrat en la gestió transparent, eficaç i responsable dels recursos municipals, i en la millora dels serveis públics que l’Ajuntament ofereix.

Hem estès la mà una vegada i una altra al govern actual, però fins i tot en la situació actual es nega cap tipus de voluntat de diàleg. Veiem com s’anima a la crispació i a l’insult. NO S’HI VAL TOT!!! Amb aquesta actitud incendiària, perjudiquen clarament el futur del municipi, i fan encara més evident la necessitat d’un canvi.

Al mateix temps, volem deixar clar que aquest acord entre persones de diferents ideologies polítiques no es troba marcat per polítiques supramunicipals sinó que són fruit de l’element comú que més ens uneix i obsessiona: el benestar del nostre estimat municipi. Estem convençuts que es pot fer millor i per això ens hi posem.

I aquí, volem posar l’accent en aquest sentiment de pertinença a Sant Fruitós de Bages com el més preciós dels nostres valors. Volem que el poble sigui de tots.
Volem ser el govern de totes i tots, i volem fer una crida a la serenor i al seny que ens caracteritza, per evitar divisions absurdes o inútils entre veïns i veïnes.

Sabem que som capaços d’assolir aquest objectiu i esperem, ben aviat, guanyar la confiança i el suport de la majoria de santfruitosencs i santfruitosenques.

ERC
JxSF
PSC

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
30 views
30 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com