0 Shares 1251 Views

Jan Diaz, medalla d’or i d’argent al campionat de Catalunya

23 de novembre de 2019
1251 Views

Es va diputar a l’Estadi del Congost de Manresa, la jornada final de Campionat de Catalunya de Tardor 2019, que en la categoria S-16 l’atleta santfruitosenc, Jan Diaz, a les files del Club Avinent Manresa, va pujar al podi en les dues proves que va participar, sent or a la cursa del 100 mts tanques i plata als 100 mts. llisos.
Jan Diaz es va proclamar campió català en la cursa dels 300 mts tanques, prova que va dominar clarament des de la sortida, fent un temps de 41”48, mentre que en els 100 mts llisos es va haver de conformar amb el subcampionat, ja que el seu registre de 11”57, fou superat per Pol Elvira amb 11”50
L’Avinent Manresa va quedar finalment en tercera posició en la classificació de clubs del Campionat de Catalunya de Tardor, que va tenir amb una participació de 700 atletes de 51 clubs, vinguts d’arreu del territori català que van donat color i ambient al llarg de tota la jornada. La classificació per equips fou: Cornellà At (324 punts), AA Catalunya (303), Avinent Manresa (242,5) fins a 51 clubs classificats.