0 Shares 461 Views

Ja n’hi ha prou

23 de gener de 2021
461 Views
Per: Màrius Bonjorn (director tècnic ASFE)

El passat dissabte dia 16 de gener, a les 12 del migdia va tenir lloc un acte de protesta convocat per la plataforma “Ja n’hi ha prou” per tal de demanar al govern de la Generalitat de Catalunya la tornada de la pràctica esportiva federada.

La plataforma sorgeix de la iniciativa de diversos clubs que volen donar veu a directius, entrenadors, esportistes i familiars. El seu objectiu no és un altre que reivindicar l’esport com a activitat essencial i de salut i demanar que es revoquin unes mesures que estan criminalitzant l’esport no professional, provocant la desafecció de la canalla envers el seu esport preferit.

Es va convocar a tots els clubs a manifestar-se davant dels pavellons municipals, on no es permeten els entrenaments, però altres activitats, com les culturals per exemple, sí. També la impossibilitat de ser més de 6 persones en un entrenament a l’aire lliure fa que els equips de futbol no puguin entrenar com a tal.

Al pavelló municipal de Sant Fruitós es van trobar membres de l’ASFE, de l’Escola de Bàsquet Sant Fruitós, del FC Fruitosenc i de la St. Fruitós Escola de futbol. Hi havia esportistes, amb les corresponents pilotes, directius, entrenadors i familiars.

Esperem que d’una vegada, el govern repensi la seva actitud davant una part tan important en la formació i la salut dels nens i nenes i dels joves que fan esport per diversió però també per salut tan física com mental.

Repetirem una i mil vegades “JA N’HI HA PROU!”

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com