0 Shares 1801 Views

INVENTS

21 d'octubre de 2017
1801 Views

Any rera any, l’escola Monsenyor Gibert comença el curs presentant un tema general d’escola, un tema que serà el fil conductor al llarg del curs escolar. Enguany es tracta dels INVENTS. Vam tenir la sort que a l’escola el primer dia de curs es va presentar un alumne d’Albert Einstein i ens va explicar el següent:
“Bon dia, sabeu, vaig ser l’ajudant d’un científic molt important ALBERT EINSTEIN, ell va ser el meu mestre , amb les seves paraules i la seva manera de fer ens encoratjava a fer-nos preguntes, a ser creatius, curiosos, a posar-ho tot en dubte i així fer possible allò que imaginàvem. En aquella època, les dones no ho teníem gaire bé perquè no estava ben vist que estudiessim a les universitats, jo per fer-ho em vaig haver de vestir d’home. Teníem poques possibilitats de demostrar les nostres capacitats.

Ara us llegiré algunes de les coses que ens deia Albert, escolteu atentament
“Des de ben petit vaig sentir la necessitat de saber; una curiositat infantil per conèixer les coses del món i la realitat que hi ha més enllà del que pot abastar la nostra mirada. Si veia caure una flor al jardí o passar un estel fugaç pel cel , em preguntava perquè passaven aquests fenòmens i quina n’era o podia ser la mecànica. Si escoltava música volia conèixer quina era l’essència d’aquella nota que quedava vibrant a l’aire, la naturalesa d’aquella harmonia que m’omplia l’ànima. Si us sentiu atrets per la ciència o l’art en qualsevol de les seves manifestacions, potser veureu, com jo, que tot forma part de l’univers i tot està relacionat. Si sentiu una cançó o llegiu un poema que us emociona, aquesta emoció no és diferent de la que produeix una fòrmula matemàtica. Hi ha qui considera que la fòrmula de la meva teoria de la relativitat, és el poema més bell perquè ens parla de les lleis que regeixen el cosmos, des de l’òrbita dels planetes, la llum dels estels fins a les forces que mouen les coses del món”.

Sabeu quins són els noms de les classes? Doncs aquí els teniu!!!
P3 A: CLASSE LA RODA P3 B: CLASSE ELS GLOBUS
P4 A: CLASSE XUPA-XUPS P4 B: CLASSE DEL XIULET
P5 A: CLASSE DE LES ULLERES P5 B: CLASSE DE LA BALDUFA
1R A: CLASSE EL SUBMARÍ 1R B: CLASSE DELS AVIONS
2N A: CLASSE ELS CREUERS 2N B: CLASSE ELS VAIXELLS DE VAPOR
3R A: CLASSE LA BOMBETA 3R A: CLASSE EL TELÈFON
4T A: CLASSE EL RELLOTGE 4T B: CLASSE EL PAPER
5È A: CLASSE WI-FI 5È B: CLASSE LA MONEDA
6È A: CLASSE LES VACUNES 6È B: CLASSE EL CINEMA
AULA DE MÚSICA: EL GRAMÒFON AULA D’ANGLÈS: ELS INVENTORS I LES INVENTORES
AULA D’ED. ESPECIAL: EL MONOPATÍ
AULA D’AUDICIÓ I LLENGUATGE: LA PILOTA
EDUCACIÓ FÍSICA: LA BICICLETA

Escola Mn. Gibert

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com