0 Shares 776 Views

Innovacions a l’escola Paidos

28 d'octubre de 2017
776 Views

L’escola Paidos implanta un model d’educació basat en la metodologia per projectes per tal de preparar els seus alumnes pel futur.

Aquest any, l’escola Paidos enceta el curs mirant cap al futur, amb l’objectiu que els alumnes aprenguin a treballar en equip utilitzant les noves tecnologies. S’ha incorporat el sistema de treball per projectes, que incentiva el treball en grup col·laboratiu, i s’ha donat forma a un nou espai: la Paidos Future Classroom.

Seguint l’exemple d’altres escoles, l’escola Paidos ha adoptat un nou mètode de treball destinat a potenciar la cooperació i el treball en equip. El treball per projectes es realitza durant 6 hores a la setmana, es treballa en equips heterogenis i s’hi tracten diversos temes relacionats amb totes les assignatures. L’objectiu d’aquest treball per projectes és potenciar la creativitat i la imaginació dels alumnes, incentivar el treball en equip, augmentar la motivació apropant els alumnes al món real i aprendre a utilitzar les noves tecnologies.

Els canvis a l’escola Paidos no es redueixen només al nou sistema de treball, sinó que s’ha construït una nova aula: la Paidos Future Classroom. Un espai educatiu versàtil de 145 m2 on els alumnes poden treballar segons les seves necessitats en cada moment i enfocada als canvis tècnics i metodològics. Dins d’aquesta aula hi ha diferents espais: un laboratori de tecnologia, impressores 3D, grans pantalles tàctils, ordinadors, un estudi de gravació, un espai per a fer presentacions, taules per treballar i fins i tot, sofàs per a descansar.

Per acabar, ens agradaria agrair a l’escola l’esforç que han fet per a dur a terme aquestes innovacions. És el nostre últim any a l’escola Paidos però estem segurs que en traurem molt rendiment i ho gaudirem al màxim.

Els alumnes de 4t d’ESO
Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com