Inici de la temporada 2022 amb podi per a Ramon Brucart

15 de febrer de 2022
767 Views
Per: Jaume Grandia

Es va iniciar la temporada de Motocròs Grans, amb la primera prova disputada al circuit d’El Terré a Almenar (Segrià), puntuable pel Campionat de Catalunya.
A la categoria MX-3, el santfruitosenc Ramón Brucart Sànchez, del Club Amics Moto de Valls de Torroella, amb Suzuki, que defensa el títol de la temporada passada, va finalitzar en segona posició, després que en la primera mànega era tercer, per culpa d’una caiguda, i s’imposava en la segona, amb volta ràpida.
A la categoria Elit el pilot del Moto Club Baix Llobregat, Simeó Ubach Sala, amb Husqvarna, va imposar-se en totes dues mànegues i també va aconseguir les voltes ràpides.
A la categoria 125-2T, el pilot del M.C. Baix Llobregat, Marc Roma Romero amb KTM, acabava tretzè, després de no puntuar en la primera mànega i ser 8è a la segona. Mentre que Sergio Cobo Caronero dels A.M. Valls de Torroella era 21è i 20è.
La segona prova aquest campionat serà el 24 d’abril al circuit lleidatà de Bellpuig.